I morgon skall jag göra något roligt!


I morgon skall jag ha en semesterdag! Så i morgon skall jag göra något roligt! Har redan planerat vad och det jag har tänkt är att åka till Ullared! Jag gillar det, tycker faktiskt att det är superkul

Jag handlar alltid allting till vovvarna där. Det blir så klart hundschampo, balsam, koppel, borstar. Sedan handlar jag hundgodis så att det räcker i flera månader. Allt hundgodis är ungefär hälften så dyrt på Gekås som det är i affärerna i Göteborg! Så bara genom att köpa det så har jag tjänat in hela resan. Att jag sedan tycker det är superkul är en bonus! Jag köper alltid massor av godis till mina hundar eftersom jag uppfostrar mina hundar med positiv förstärkning. Det betyder att när dom gör något bra så får dom godis och vi leker flera gånger om dagen och gör konster! Det är stimulerande för vovvarna och båder roligt för dom och mig.

Så dom här två kommer bli glada i morgon när jag kommer hem med massor med påsar med hundgodis!

Jag köper även allt rengöringsmedel och bakgrejer där! Även det är superbilligt! Det gör att jag tycker hela resan blir så kul! Jag bakar en del så jag köper så jag har alltid har allting hemma. Så jag aldrig behöver aldrig fundera på att jag måste handla först innan jag kan sätta i gång att baka något jag tänkt.

Samma med rengöringsmedel. Jag handlar aldrig det i mataffären och jag menar verkligen ALDRIG. Jag köper allt från tvättmedel, disktrasor, tvål, fönsterputs och rengöringsmedel av olika slag, men även tandkräm och tandborstar och den typen av produkter, även det superbilligt

Sedan blir det alltid lite roliga saker. Köksprylar man behöver eller vill ha. Träningskläder om dom har snygga (har dom i bland men inte alltid). Listan kan göras lång, träningsprylar, iphone-skal, dra-på-lakan, ljus, lampor. Servetter är en annan produkt som jag köper mycket av. Jag gillar att duka och göra fint och att kunna använda fina servetter är en liten vardagslyx för mig och jag vill inte behöva begränsa mig. Sedan finns alltid de senaste böckerna och annat smått och gott som födelsedagskort, presentpapper, tallriksunderlägg! Helt enkelt roliga saker. Hittar alltid något kul jag inte räknat med!

Så det har jag tänkt göra i morgon på fredag när jag har semester!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.