Äntligen ett nytt inlägg!!


Allting har strulat de sista dagarna, och i går glömde jag datorn på jobbet!! Ett tag tänkte jag åka och hämta den men eftersom det blev sent efter träningen så beslutade jag mig för att en dag utan bloggning måste väl gå bra?Puh….så nu är ordningen återställd igen och allt är som vanligt igen!

Jag har hunnit med 2 julfester denna veckan och nu även två träningspass!

DSC08227

Har även köpt en väska från Michael Kors, så nu har jag en för min dator och en för min dator! Älskar verkligen min svarta handväska med gulddetaljer! Den är vacker som ett smycke!

DSC08383 DSC08382

Har även beställt en ny bil. Till min stora sorg så har Volvo slutat tillverka C70 och de sista 13 åren har jag haft 8 olika C70 i en mängd olika färger, ljusblå, röd, silver, metallic brun, vit! Men nu är det alltså min sista C70 jag kör och det är med sorg i hjärtat för jag älskar min Cabriolet! Så efter mycket vånda så beställde jag en ny XC60 Färgen är vit…..jag hoppas verkligen att jag kommer tycka om den!

I går hade jag en outfit som såg ut så här! Tycker väldigt mycket om denna klänningen från Pernilla Wahlgrens vårkollektion! Tillsammans med ett par höga LdiR boots i färgen kaki som passar till det mesta. Ni hittar LdiR boots i vår webshop HÄR

RDSC08371

DSC08370

Vet inte om jag visade denna adventsljusstake som jag också gjorde efter att ha varit ute och plockat lite mossa!DSC08218

Nu skall jag slå in lite fina julklappar till några som jag tycker väldigt mycket om ! 🙂 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.