Att prova kläder jag aldrig trodde jag skulle få på mig…


Jag har gått ner 19 kilo de sista månaderna efter en otroligt kämpig tid. I går kväll provade jag kläder jag har i min garderob som har ett antal år på nacken. Jag tror jag köpte detta kit för ca 12 år sedan! Jag har alltid lagt väldigt mycket av mina pengar på kläder och när det är snygga märkeskläder som inte är kopplade till en viss tidepok så sparar jag det. Jag har alltid varit likadan.

Så i går provade jag en jeansdress i svart jeans med mycket fina detljer och knappar med marmoreringar! Jackan var till och med lite stor fast den är i storlek 36!!? Vilken känsla! 🙂 Blev både överraskad och väldigt glad för det betyder att allt mitt kämpande faktiskt gett resultat!

För mig är det svårt att se det själv hur mycket jag gått ner i vikt för jag ser ju mig själv varje dag. Men när jag provar kläder som jag haft och är i små storlekar då inser jag hur långt jag kommit!

img_8653

img_8657

Om jag skall beskriva hur det känns så är det ungefär så här! WHAT!!?? Får jag på mig dessa byxor och jackan är till och med för stor i storlek 36!!?? Jag hänger inte riktigt med själv, men känner mig riktigt stolt över mig själv!

img_8652

 

Så med det sagt så ger jag mig ut på min morgonpromenad på en timma. Känns så himla peppande. Kan jag så kan ni det lovar jag er.

Vem skulle kunna tro att jag nu närmar mig min idealvikt och just har fyllt 50 år. Jag är förbannat stolt över mig själv (förlåt svordomen)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.