dagen efter…


FÖDELSEDAGEN känns bra! 🙂 Nu är jag 48 år och det är bara att springa vidare i livet ännu ett år! Blev uppvaktad både hemma och på jobbet så det känns fint.

I dag när jag öppnade dörren för att släppa ut hundarna så var det riktigt kallt ute. Nu börjar verkligen höstsäsongen, och i födelsedagspresent så fick jag passande nog en jacka som kommer fylla många behov i vinter. Älskar den redan, den heter Daniela Jacket och är en parkas med pälsfoder som är helt underbar, muddar vid ärmslutet och en dragsko i midjan som gör att man ser supersnygg ut även i en tjock jacka som denna. Precis vad jag önskade mig då det är superskönt med riktigt varma kläder när man skall ut med hundarna i vinter! Har inte hunnit ta någon bild ännu så ni får hålla tillgodo med reklambilden jag har! Ni hittar denna jacka i vår webshop och det är även en luva på den vilket gör den dubbelt bättre här i Göteborg då det för det mesta regnar på tvären på vintern!

aw2014-daniela

I går skickade vi ut ett mail till alla våra kunder som beställt klänningen Wrapped Jersey Dress Bordeaux från Pernilla Wahlgren Collection, då den blivit försenad från leverantören och tyvärr inte kommer förrän i november. Detta kan medföra att några av våra kunder inte längre vill ha klänningen och väljer att avbeställa, så om du själv vill ha den och sett att den varit slutsåld överallt så håll utkik i vår webshop för man vet aldrig hur många kunder som nu inte vill ha klänningen på grund av förseningen! Själv längtar jag tills denna klänning kommer för det är en av de snyggaste jag sett!

19547_0702e1d8ee301c1490194576842a008d

En annan klänning som kommer göra succé i båda färgerna är denna klänning från Pernilla Wahlgren Collection som är på väg in! Den är liksom klänningen ovan i samma design och lite längre, på bilden har Bianca dragit upp klänningen så den ser kortare ut än vad den är! Detta kommer bli en super-hit i höst!

20720_a66dc36b76ce7dc04ef2d8b8d719bfde

Ni hittar samtliga klänningar ur Pernilla Wahlgren Collection HÄR

Nu skall jag fixa mig i ordning för ännu en dag på jobbet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.