Födelsedagspresenter…


Åhh vad jag är glad idag! Har inte bara fått tårta på sängen och ett underbart firande på morgonen. Har även fått så fina presenter. Ett par underbara overknee stövlar från Primeboots i svart som jag önskade mig fick jag i present!!!! Wow, vet inte om jag var värd dom men nu är dom i alla fall mina!   🙂 🙂 Fick även ett par skor från Michael Kors som jag också önskat mig så jag känner mig väldigt bortskämd idag! Kan inte ”se mig mätt”  på min hundar för dom är så söta.

IMG_1113

Fina presenter kan dom alltså köpa också…dom läser väl min blogg antar jag! 🙂 🙂

IMG_1132

Den fina vågiga kanten där uppe på stöveln och samma kant går även på båda sidor om dragkedjan som sitter i bak!!! 🙂 🙂 Åhh vad jag älskar dessa stövlar!

IMG_1133

IMG_1134

Dessa fina skor från Michael Kors är helt underbara, kommer passa så fint till min långklänning med sprund i fram från Michael Kors! De är så sköna och framför allt lätta och smala och ger en fint utseende och inte klumpigt som många sneakers är! Antar att mina vovvar tänkte att om dom ger mig dessa så kan jag vara snygg även vid hundpromenader… 🙂

IMG_1135

Så idag blev min ”Dagens Outfit” mitt nya skinn-set från Lindex Extended-serie och mina nya Primeboots! Wow känner mig så fin! Skinnjacka i svart från Jofama Fashion blev det också…lovar visa blider lite senare i dag.

I kväll blir det lite födelsedagsfirande för då kommer min bästa väninna över på lite mat och tårta! 🙂 🙂 Så i dag har jag en träningsfri och en dag fri från kaloriräknande…även om jag inte kommer överstiga det alltför mycket! 🙂 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.