Fredag kväll!! 4 kommentarer


I dag är jag som omväxling riktigt trött. Detta har varit en jobbig vecka med många besök, mycket träning, mycket sociala sammankomster! Skönt att det är fredag. För mig är det arbetsdag även i morgon och det känns inte jobbigt men det skall bli skönt att gå och lägga sig i tid!

Jag vill bara påminna er om kampanjen vi har där vi ger 15% på några utvalda klänningar från Pernilla Wahlgrens höstkollektion, vilka hittar ni HÄR!!

I dag har jag köpt mig en underbar kreation på HM, ser ut som en bakelse….och tycker om att ser lite annorlunda ut, och har alltid gillat att inte alltid smälta in! Härom dagen fick jag världens finast komplimang på jobbet av en kille som jag minst väntat det av. Det var en samling männsikor och vi fikade ihop och då sa han;

– Jag har sett Berith i många år och en sak kan jag säga, att hon byter hela tiden stil och har nya kläder på sig jämt, till skillnad från oss andra som alltid ser likadana ut och har samma stil som vi haft de sista 10 åren!!

Gulligt sagt, det gjorde mig jätteglad!! Jag har alltid tänkt att jag inte ville bli en sådan person som fastnar i ”mitt årtionde” utan försöker ta åt mig av alla trender som kommer och går och tolka dom på mitt eget sätt! Jag gillar både tuff och gulligt…så jag blandar som jag känner mig för dagen! Antagligen av samma anledning jag ”mimar med” på gymmet till min musik, och struntar fullständigt i om omgivningen tycker jag är galen!! Jag är jag, och kommer aldrig att bli något annat! 🙂 🙂

Min bakelse kostym i quiltat tyg från HM med kjol och bomberjacka, love it!!

DSC08063

Hoppas ni får en fin kväll!!

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Fredag kväll!!