Fredagsstart och kampanj på alla klädmärken!


I dag börjar jag dagen med en promenad på mitt löpband! Känner att nu måste jag lägg i en högre växel om jag skall komma dit jag vill.

Vill även upplysa er om att  vi en pågående klädkampanj i vår webshop som kommer pågå fram till och med den 23/12, där vi har REA på hela sortimentet som vi har i lager! Tänkte jag skulle visa lite fler tips än det jag visade igår…så här kommer några till…

Dessa fina toppar från Circle of Trust finns i både rosa/röd och olivgrön, passar superbra till jeans och är oversized men helt normal i storlek!

DSC02711

Toppen är längre i bak och kortare i fram!

DSC02691

Sen har vi självklart den fantastiska klänningen Hope Short Dress från Pernilla Wahlgren Collection, och som ni ser är den allt annat än kort, och namnet har den fått för att det även finns en långklänning i samma mönster. Både på bilden nedan och den ovanför ser ni att jag även har bootsen från Yellowknife som vi också har REA på just nu och fram till den 23/12 så passa nu på att ekipera er, eller varför inte julklappar!

DSC02660

Mysbyxor fast med supercoola mönster är också en roligt julklapp! De är också helt normala i storlek!

DSC02413 DSC02411

Jag älskar dom och tycker det är supercoolt med den snygga kavajen till i jerseymaterial, som gör att man känner sig klädd även i ”myskläder” och de kommer båda från Happiness!

DSC02429

Kolla även in alla coola mössor och halsdukar i fuskpäls från JOFAMA. Riktigt superfina och en perfekt julklapp och de är alla i onesize så det kan inte bli fel.

aw2014-torino-grey aw2014-castelle-grey

Nä nu måste jag ta min lilla promenad på löpbandet om jag skall bli bra i min fot någon gång! Hoppas ni får en superfin fredag och här är länken till vår webshop och alla fina erbjudanden www.prettyhome.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.