Grönt är skönt – höstgarderob!


Detta inlägg innehåller annonslänkar

Nu är hösten ändå här och man kan inte låta bli att titta på alla vackra kläder som man vill fylla sin garderob med. Som vanligt försöker jag alltid kombinera ett set innan jag handlar, då vet jag av erfarenhet att kläderna blir använda och då är det värt att lägga lite extra pengar. Jag har även spanat in ett par snygga byxor på Lindex som jag tänkt köpa men dom visar jag i ett separat inlägg! Jag har nämligen hittat en modell som är så skön, faktiskt skönare än något märkesjeans jag någonsin haft!

Jag tycker dessutom om att ha jackor som man både kan ha som acceossoar och som inte är  för tjocka, för då kan dom fungera lite som ”tröja” på vintern och dessa jackor här nedan är som små godisbitar!

  1. Klänning grön II 2. Jacka multicolour II 3. Undersköna gröna boots II 4. Blus grön II 5. Camojacka grön II 6. Skinnbyxor II 7. Väska blommig II 8. Väska grön

Den här gången tog jag bara med en enda klänning men självklart kommer jag även göra några basinköp med minst en svart klänning som alltid är användbar! Jackorna älskar jag då de passar till så mycket och man kan variera i all oändlighet!

Hoppas ni får en fin lördag. Här börjar solen skina lite grand så förhoppningen är att jag får lite fina foton tagna ute i min trädgård!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.