Klänningar från Pernilla Wahlgren Collection och LdiR boots!


Jag måste fortsätta visa alla fina klänningar  i kombination med LdiR boots. Just nu så strömmar känningarna in så det blir mycket focus på detta så klart. Det kan vara svårt att se hur klänningen skall se ut när man bara ser en bild på själv klänningen.

Klänningen nedan heter Pepe Knit Dress och är en stickad klänning i skön kvalitet med stretch med lite blå trådar och guld invävda men bara väldigt diskret, man upplever klänningen som grå. Klänningen är tajt och sitter jättesnyggt! Den har en 3/4 ärm. Jag valde låga LdiR boots till för att visa att både långa och korta passar bar till kjol/klänning.

DSC00581 DSC00580 DSC00579 DSC00578

Så här ser LdiR bootsen ut på nära håll, visst är dom alldeles underbara! Ni hitta dem HÄR

Rosa låga LdirSedan bytte jag till känningen Flower Jaquard Dress Pink, denna klänning är fantastiskt smickrande för figuren den är tajt över böst och precis vid midjan så släpper den och går ut i en a-form, den har fickor i sidorna och är så klart helfodrad och har Pernilla Wahlgrens signatur blixtlås i bak för knäppning. Den är lite v-ringad även i ryggen men fortfarande så man kan ha BH under. Jag kan ärligt säga att den är lika fin i samtliga färger som är vit/guld, vit/pink och vit/orange! Otroligt välgjorda och välsedda och de olika färgerna har foder i vitt, pink respektive orange.

DSC00569 DSC00567

Här nedan ser ni även den oranga klänningen, visst är den fin, då valde jag LdiR boots i färgen kaki i stället.DSC00528 DSC00525

Nedan med en jacka från Lindex från Kate Hudson kollektionen.

DSC00432

Det finns så många vackra klänningar i butik och webshop detta är bara en liten ögonblicksbild!

DSC00534

Ytterligare en klänning som nu finns i butik är Modal Jersey Dress och den har det mjukaste tyg jag någonsin känt, den har också fickor i sidorna och sömmar i guld på axel och i midja och i motsvarande färg blå har den svarta sömmar. Lika snygg i båda färgerna!DSC00434

Klänningen som heter Printed Flower Stretch Dress och Printed Dress Leopard har båda samma modell och typ av tyg, ett kraftigare jeanstyg, men ack så snygg. Här har jag kombinerat med jeans och blå LdiR boots med den blommiga klänningen!

DSC00596

Bytte till rosa LdiR boots för att visa hur fint den tar upp den rosa färgen i klänningen! Jeansjacka till för att göra den blommiga klänningen lite tuffare!

DSC00586 DSC00585 DSC00583 DSC00582

Sen valde jag en jeansväst till som jag brukar ha till jeans! Både jacka och väst kommer från Stefanel men inte årets kollektion. Jag älskar jeans och har många varianter på jeansjackor och de kan man ha i många år!

DSC00592 DSC00593  DSC00589

Ni hittar alla fina klänningar här från Pernilla Wahlgren Collection. Ni hittar även LdiR boots i vår webshop HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.