LdiR boots och Pernilla Wahlgren klänningar


Nu har äntligen första leveransen av LdiR boots kommit och vad passar inte bättre än att blogga lite om kombinationer med de LdiR boots. Ni hittar alla LdiR bootsen HÄR, det finns några modeller kvar för omgående leverans och de som det står FÖRBOKNING på kommer i slutet av oktober!!!

En otroligt snygg boots i kaki med nitar och även lite strass som skulle passa utmärkt till Pernilla Wahlgrens klänning i svart spets! Vilken kväll man skulle kunna få i den outfiten!

DSC05816

Pernilla Wahlgren är absolut supersnygg i sin klänningn i spets!! Wow och den är jättesnygg med höga svarta skor som hon har och heltäckande grå strumpbyxor och denna kombination är superläcker!

20130926-003633

Det hade även varit snyggt med svarta heltäckande strumpor och höga kaki boots med nitar och strass på….lite detaljer från bootsen!

DSC05820

På denna stövlen sitter spännet där nere och det är lite olika från modell till modell!

DSC05821

Sen har vi naturligtvis den bootsen som är Jeansblå, och Pernilla Wahlgren har en klänning som på avstånd ser ut som svart/vit men den är faktiskt mörkblå och vad hade inte passat bättre än ett par LdiR boots med massor av nitar på som är lite tuffa till denna något snällare klänning som dessutom är lite längre än de andra. Dessutom hade bootsen passat superbra till jeans för er som är jeanstjejer!!

skor1

Klänningen är dessutom väldigt smickrande på då den har tyg draperingar som går i kors över magen! Det är detta som jag tycker gör Pernilla Wahlgrens klänningar så signifikativa, hon har tänkt till i alla detaljer!! Ärmarna är i genomskinligt tyg och längst ner vid handleden så är det resår på ärmen vilket gör att den får en vacker puffärm som är väldigt klädsamt och gör att man får smalare armar. 🙂 🙂 Alla klänningar från Pernilla Wahlgrens kollektion hittar ni HÄR

20130926-004709

Här är den också jättesnygg med heltäckande strumpbyxor och höga skor men som sagt ibland vill man ha ett alternativ till höga skor! Då gäller det bara att hitta något tufft och det är precis vad LdiR bootsen är !!! 🙂 🙂

Sen har vi alla låga LdiR boots som är så användbara och som gör att man blir supersnygg och klädd i ett par snygga jeans och en tröja, och varför inte denna snygga Pernilla Wahlgren klänning/tunika till ett par jeans och LdiR boots i svart eller varför inte vitt som är en av höstens färger!

DSC05694

Jag hade nog själv valt rosa för jag älskar rosa, men det hade blivit lika snyggt med svart eller vit, och hög eller låt boots är en smaksak!

DSC05812

mörkbrun låg

Sen har vi den fantastiska bootsen med päls som man även kan anvädna när man går ut med sina fina vovvar!!! Ni hittar allting i webshoppen på http://www.prettyhome.se

DSC05815

Ingen skulle bli gladare än jag om ni även vill följa mig på Instagram, där heter jag prettyhomeinteriordesign

Instagram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.