LdiR boots – snart leverans


Tänkte jag skulle påminna er igen om LdiR boots då det nu inte är långt kvar tills jag får leveransern. Om ni ser några nedan som ni gärna vill ha, så kan ni förboka genom att maila mig på [email protected] 

Jag har storlek 38 och 39 kvar av den låga i färgen denim! Det är den blå ni ser längst till höger på bilden, men klassisk LdiR häl-kappa och två remmar runt med spänne, denna är något högre i modellen vilket gör den idealisk att bära både till jeans/byxor eller klänning/ kjol. Har några enstaka kvar i färgen beige (fune) och svart!

 1415950

Har även kvar i storlek 38 och 39 av den höga i färgerna denim (jeans) och fune (beige). De ser ut som nedan med massor av nitar i fram och ett spänne där uppe. Supercool just för att det blir så mycket nitar i fram som syns! Den i jeansfärg är bara supercool!!!

 ldirhighbeige

Har kvar av den höga rosa stövlen i mocka med en applikation i fram i storlek 38 och 39, ahha den är så fin! Dessa är ett måste om du frågar mig!

 Crosta confetti ny

Har kvar av den höga stöveln i kaki med nitar på hälkappa endast i storlek 38. Den har nitar i bak på hälkappan och nitar i en rad längst upp precis som ni ser på bildenoch på utsidan sitter det även ett litet hjärta!

 Kaki

Den höga svarta med spetsiga nitar har jag bara kvar i storlek 38 och 39. Den är bara så snygg och rockig, den kommer bli supersnygg till en klänning i höst och kommer tuffa till vilken outfit som helst!

svarta

Den härliga mörkbruna med nitar i cirklar har jag bara en enda kvar av i storlek 38.

Brun

Den korta rosa i mocka tog slut först, om det är den ni vill ha så maila mig ert fullständiga namn, adress och telefonnummer så skall jag se om jag kan lägga en specialbeställning. Det gäller i överigt vid alla bokningar.

Jag har inte många kvar av varje storlek så det är först till kvarn som gäller, men om ni absolut vill ha ett par låt mig veta, då det kan vara möjligt att jag lägger en specialbeställning! Maila mig alltså på [email protected]

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.