LdiR boots 4 kommentarer


Tänkte att jag skriver ännu en rad om LdiR boots då det fortfarande finns möjlighet att boka upp sig på ett par, även om nu väldigt många redan är förbokade!

Jag längtar verkligen tills dom kommer och leveransen skall se i slutet på augusti eller början på september. Allting görs för hand och efter beställning!

Jag har bl a beställt den låga med remmen som går två varv runt, då den är något högre än de andra låga, vilket gör att den passar bättre till klänning och kjol, men blir lika snygg till jeans eller byxor!Jag har beställt den exakt som de ser ut på bilden i rosa mocka men alla nitar och spännen är i silver! Helt ljuvliga om du frågar mig! På denna i ljusrosa har jag beställt med samma färg på hälkappan då jag tycker det blir snyggast!

300502_10151228152108078_2030166530_n

Sedan har jag beställt övriga låga i skinn i färgerna svart (nero), beige (fune), jeansblå (demin)

Här kommer bilder på den beige och jeansblå, den svarta är inte svår att föreställa sig då den helt enkelt är svart! 🙂 Alla dessa har orginal häl-kappa med LdiR emblem.1415950

Sedan har jag beställt en lång med massor av nitar i fram som bildar ett kors kan man säga som ser ut så här. Den har jag beställt i beige (fune) och färgen jeansblå (denim)Den har ett spänne där uppe och klassik hälkappa med LdiR emblem. Här nedan ser ni den i rätt färg, beige ( fune). 

ldirhighbeige

Modellen ser ut så här! Fast de vita har jag inte beställt! Denna kommer alltså i beige och jeanblå! Supersnygg

0332-2-ice-600x900-320x320

Jag har beställt denna långa i färgen kaki som på bilden och där hälkappan har massor av nitar!

Kaki

Sen kommer dom i denna härliga rosa med en applikation i fram i form av en stjärna i rosa mocka! Helt underbara! Även här har jag beställt med hälkappa i ljusrosa så att den smälter in. För alla som älskar rosa är denna ett måste! 🙂  

Crosta confetti

Den lila i mocka ser ut som den jag beställt i skinn i både jeansblå och beige, men ett stort parti nitar på hela framsidan och på den lila har jag valt även hälkappa i lila!

FOLDER LdiRSTROPEZ_2013_bassa05.11

Sen kommer vi till den fräcka rockiga svarta med massor av nitar och där en del nitar är spetisga och stävlen har en kant som är övervikt däruppe som ni kan se! Supercool. Denna ha rockså hälkappa med nitar i bak, om ni studerar fotot lite närmare ser ni att nitarna ser annorlunda ut och att vissa är spetisga. Rockig!

svarta

Har även beställt en riktigt mörkbrun variat med nitar som går i cirklar, supersnygg och här har jag bestält en klassisk hälkappa! Spänne där uppe.

Brun

För er som är intresserade att boka så maila mig på [email protected] eller ring på butikstid mån-fre 11-18.

Ha en skön fredag!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “LdiR boots

  • pretty Inläggsförfattare

    Hej Åsa,
    Här är det svårt att råda någon, men de är helt normala i storleken och jag har samma storlek på dessa som på alla andra. De är mjuka och töjer sig, men jag skulle hellre lägga i en sula om det behvödes efter en tid om de skulle bli lite stora för det är inte snyggt om dom formar sig efter t e x tår som ligger och trycker för att de skall töja sig! Tar man för små så töjer dom sig för att de är mjuka, men jag personligen tycker jag inte det blir snyggt!
    MVH
    Berith