Ledig dag idag…


I dag har jag tagit en semesterdag för att fixa med saker som behöver göras i min trädgård och i huset! Lyxigt tycker jag även om det blir mycket jobb,  så i dag blir det en dag med hårt kroppsarbete d v s så hårt jag nu kan jobba. Jag ser fram emot denna dag och började som vanligt tidigt med uppgång kl 06:00. Sitter nu här med min kopp kaffe och skriver på bloggen och har två små hundar som ser nöjda ut efter att ha varit ute och fått sin mat! Då brukar dom somna gott båda två!

I dag var det riktigt kyligt ute på morgonen och jag har planerat för både lunch fika och kvällsmat så att jobbet skall flyta på! Tycker det är mysigt att planera sådana här dagar!

Det blir mycket skrivande om Pernilla Wahlgren Collection just nu, men det är helt enkelt för att det är säsong nu, så ni får stå ut med detta. Flera av klänningarna som har anlänt är redan slutsålda och vissa innan de ens har kommit från leverantören! Det är lite av charmen att man måste verkligen vara ute i god tid för att få den där klänningen som man så gärna vill ha! Just nu har vi sålt slut på alla Heart Dress men var beredda på att strax kommer byxdressen Heart Dress Romper!

Vi har endast ett par klänningar kvar av Tie Dress och det är helt enkelt först till kvarn som gäller för hos leverantören är den redan slutsåld! Superfin, och så klart att den gick åt fort när man fick se dessa fantastiska bilderna på den. Detta är också en klänning som är lite längre!

20725_1ecfc7e7b73cce07a0b02905eff9b102

Den har en drapering i midjan med ett knytband som gör att man ser väldigt smal ut i denna klänning och vem vill inte det!  🙂

20726_746b1379d3393628f9c408722e689d75

En klänning som ännu inte kommit men som kommer nu i oktober är Jersey Pocket Dress och den kommer bli nästa succee. Den är fantastiskt smickrande för kroppen och gör att man får de där kvinnliga formerna och man behöver absolut inte vara trådsmal för att bära denna klänning utan snarare tvärt om. Den har en fin drapering vid höften som gör att man får smal midja och makerade höfter! Dessutom är den lite längre så det är en riktigt klassisk klänning som kan bäras både till vardags och fest! Dessutom vänner, så kommer den i RÖTT och efter som jag inte har bilder på den ännu så har jag lagt ut den svarta och skrift RÖD så nu redan nu kan lägga er beställning för den kommer självklart gå åt som smör inför alla jultillställningar! 🙂 🙂 Ni vet var ni läste det först! 🙂

140909_Pernilla_44A6042-2

Sen kommer en klänning i två färgställningar som kommer ta slut innan någon hinner blinka, jag har redan reserverat en för mig för annars kommer jag inte få någon. Klänningen heter Wrapped Jersey Dress och finns i två färgställningar, denna klänning har en underbar drapering som även den gör att man inte behöver vara trådsmal för att bära den och den är dessutom längre! Observera att Bianca på bilden har dragit upp klänningen så att den ser kortare ut, men den slutar alltså strax ovanför knät på mig som är 173 cm lång!

Denna klänning finns i färgen brun/svart som Bianca bär på bilden….

20720_a66dc36b76ce7dc04ef2d8b8d719bfde

..och så finns den i färgen blå/röd som på bilden nedan!

19555_45f099bd19f2575aed331fdfc61208bf

Jag har även en förälskelse i denna klänning som kommer nedan som heter Tiss Party Dress och den är jag fullkomligt förälskad i, den var klänningen jag inte kunde ta ögonen i från när jag först fick se kollektionen! Älskar denna klänning! När dessutom bilden med Bianca kom så är jag helt säker på att detta blir min klänning i höst/vinter, denna måste jag köpa! 140909_Bianca_44A6079

Det finns så mycket vackra klänningar och dom tar aldrig slut…här kommer ännu en Metallic Stretch Dress Blue/ Black! Även denna finns redan nu i vår webshop och kommer under oktober månad!

140909_Pernilla_44A5967

Det finns så många fina….t e x Hope Short dress, älskar ärmarna och hela stilen som är lite mer relaxed!

20891_b03ed20c481d2f7ddf96d3cf7a0e2f2b

Ja nu är det bara för er att klicka hem era favoriter för det är inga hyllvärmare dessa fantastiska klänningar! Pernilla Wahlgren är superduktigt och har verkligen lyckats denna höst- och vintersäsong. Detta är nog den kollektionen som överträffar alla tidigare och det säger inte lite för samtliga har hittills varit en succeé! Ni hittar alla klänningar från Pernilla Wahlgren Collection HÄR 

Hoppas ni får en riktigt skön tisdag, det skall jag ha!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.