Mazariner och doktor…


I dag började jag dagen med att diska alla mina mazarin-formar och min mandelkvarn. Har en tanke om att baka mazariner men har ännu inte riktigt bestämt mig.

IMG_6712

Diskade även mandelkvarnen för skall man göra mazaringer så behöver man den!

Men först och främst skall jag till doktorn på förmiddagen då det var fullbokat igår så fick jag en tid idag! Jag har nämligen så himla ont i nacken och jag vet inte riktigt vad det beror på och det går inte över utan blir bara värre och värre och eftersom jag fick ett fästingbett för några veckor sedan så vill jag egenliten bara konstatera att det inte är det! Uteslutningsmetoden!

I går blev det så bråttom med allting så jag hann knappt att blogga men jag påbörjade lite projekt för att få ännu bättre ordning och reda och börjar man på ena stället så brukar det medföra att någon annat ställe åker med i bara farten. Så idag skall jag åka till lagret och se om jag hittar någon liten bit tapet som jag skall använda till mitt nästa lilla mini-projekt!

Ni har väl inte missat de fina LdiR bootsen som vi har i vår webshop. Helt underbara nya modeller. De skall komma i veckan så det är förbeställning som gäller just nu och ni hittar dom HÄR i vår HELT NYA WEBSHOP.

Den svarta är en väldigt lång modell och går strax under knät.

Ldir Boots Black

Detsamma med den beige med fransar den går till strax under känt. Underbar modell.

LdiR Boots hög med fransar

 

Sedan har vi en modell med mycket gulddetaljer. Väldigt snygg!

LdiR Boots Black med dragkedja och gulddetaljer

 

Nu skall jag fixa mig i ordning för att åka till doktorn. Hoppas så klart att det inte är borrelia men vill ha en lösning på det onda i nacken för det är olidligt och gör att jag inte kan göra precis vad som helst just nu och jag gillar inte begränsningar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.