Ny webshop och Pernilla Wahlgrens collection!


Vi har en ny webshop sedan den 15 augusti och jag måste medge att jag är mycket nöjd med den! Enkel att hantera och överskådlig, lätt att lägga in varor och lätta att korrigera, men det krävs ändå mycket jobb med en webshop!

Just nu så är det stor åtgång på Pernilla Wahlgrens klänningar men vår frustration är att leverantören även denna säsong har lite problem med att få ut varorna! D v s de har inte fått flertalet av klänningarna från tillverkaren ännu! Jag hoppas ni som lagt en beställning har lite ”is i magen” ! De allra flesta skall, enligt leverantören, komma innan oktober måndads slut även om de lovade september på flertalet innan!

Den enda fördelen med ovan är att man fortfarande kan reservera klänningar, för när de väl når leverantören och oss som har butik, så kommer de ta slut innan vi hinner att blinka! Så än så länge har ni lite tid på er, men redan finns det ett antal klänningar som redan är slutsålda både hos mig och hos leverantören trots att de ännu inte har nått butikerna!

Här kommer några exempel på klänningar som finns kvar och som vi ännu inte fått ! Själv skulle jag vilja ha en av varje! 🙂 🙂 🙂Little-black-dress-lookbook Metallic-Jaquard-dress-lookbook 20131010-180719 20131010-180654 Twirl-printed-chiffon-dress-lookbook Lily-lace-dress-lookbook

Jag hoppas ni får en bra dag jag har ytterligare en träningsdag framför mig! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.