NYHETER från Italienska Happiness!


Nu har vi tagit in ett nytt Italiensk märke som jag tycker mycket om. Främst för att det lyckas kombinera casual med klätt! Det heter Happiness och ni hittar det HÄR

I dag kom leveransen med två kavajer i jerseymaterial och med stretch och byxor som heter Pocket Pants där framsidan är tillverkad i jeanstyg och baksidan i jerseymaterial, men du kan inte se det med blotta ögat…men ohhhh vilka sköna byxor!!
Som ni ser är mönstret lite ”shadat” så längre ner på byxorna så är det utsuddat för att nedanför knät helt försvinna!

DSC02306

DSC02295

Fickorna är en cool detalj!

DSC02282

Baksidan ser ut så här…

DSC02290  DSC02285

Jag handlar alltid i färdiga kit för många av mina kunder vill köpa kläder just så. För oss som är stressade i vardagen är det perfekt att ha ”färdiga kit” där man inte behöver tänka så mycket vad som passar ihop, utan bara ta på sig! Då slipper man de där tidiga morgnarna när inget passar och inget känns bra! Så här kommer även kavajen som passar super till utan att på något sätt vara söndermatchad, en nog så viktig detalj! Mycket snygga detaljer!

DSC02293

Kavajen är super-figursydd och kan med fördel bäras med uppkavlade ärmar då det är mycket stretch även i ärmar, men det är helt normal i storlek!

DSC02292

DSC02268 DSC02263  DSC02253

Ni hittar det senaste från Happiness HÄR, hoppas ni gillar vårt nya märke!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.