REA – Pernilla Wahlgren klänningar!!


I dag fredagen den 27/12 har vi startat vår REA i både butiken och i vår webshop. I vår webshop finns inte riktigt lika stort utbud som i butiken, så skulle ni se något på någon bild som ni inte hittar i vår webshop så slå oss en signal på butikstid (mån-fre 11-18, lör 11-14) 031-188300 eller maila oss på [email protected]. Ni hittar vår webshop HÄR

Vi har även REA på Pernilla Wahlgren klänningar och har satt ner samtliga med 20%! Så passa på nu, i dag har vi sålt klänningar i både butik och i vår webshop!

Här kommer några av de klänningar och ponchos som vi har i butiken! Klänningen nedan heter Silky Sequin Dress Black och vi har bara några kvar så här får man vara snabb! Den sitter superbra med ett kraftigt tyg med stretch i och paljetter! Love it!

DSC08131

Sen har vi den helt fantastiska Lace Dress i svart och grått. Den grå hade Tilde de Paula på sig på TV på julafton! Den har ett underbart mjukt foder och är otroligt vacker över brösten där fodret övergår till genombruten spets! Till fest med tunna strumpbyxor och höga klackar och till vardags med tjockare strumbyxa och grova boots!

DSC07032

Roma Jearsy Dress är helt ljuvlig att bära i ett kraftigt jearsy tyg med snygga detaljer i konstskinn! En verklig favorit!

roma

Den snygga Little Black Dress är en riktig hit! Supersnygg och i kraftig strech med detaljer i konstskinn!

Little2

Sen har vi såklart de två helt fantastiska paljettklänningarna i Bronze och Mörkblå som är helt underbara att bära i en mjuk skön stretch och till skillnad från många andra paljettklänningar är denna riktigt skön att bära med ett supermjukt foder!! Min favorit är klänningen i Bronze!

keyhole bronze Keyhole

Sen har vi ett par jackor kvar från Circle of Trust i storlek medium som vi nu säljer ut med 30% precis som jeansen och tröjorna från Circle of Trust. Passar superbra till klänningar eller jeansen från Circle of trust

circle 2circle

Hoppas ni hittar något fint ni gillar! Ni hittar vår webshop HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.