Vad gör vi en vanlig arbetsdag! Leverans från Italien på väg!


I dag skall vi hem till en av våra fina kunder och montera lite inredning! Detta är på någotvis det allra roligaste. I de allra flesta fall när vi monterar så har vi varit med från början och varit hemma hos just den kunden för att se just deras hem och utgå från det som eventuellt skall vara kvar. Det kan vara både små och stora jobb, i bland är det alltifrån möbler till gardiner och vid andra tillfällen så kanske det bara är gardiner tlll ett eller flera rum.

Mycket av det vi gör dagtid är planering inför jobb, och detaljer som måste beställas, och där emellan så skall vi ta hand om våra fina kunder som besöker vår butik och hjälpa dom på bästa sätt.

Packa upp och prismärka varor hör också till vårt dagliga jobb och främst inför höst eller vår när det kommer nya kollektioner!

Just nu inväntar vi en leverans från LdiR med fina boots! Vi kommer skicka dom med vändande post till alla som beställt i vår webshop, men ni som ännu inte gjort någon beställning gå in i vår webshop för än finns det många fina boots kvar i de flesta storlekar! Många har frågat om man kan ha LdiR boots på vintern, och det är klart man kan, det är gummisula på dom och man man måste impregnera dom precis som med vanliga skor/boots. Jag använder mina hela vintern till jobbet. För jobbar man på kontor eller i butik så vill man inte gå med vinterskor inomhus, men det är såklart olika vad vi har för jobb!

DSC05893

Sen finns det riktiga vinterboots med fårskinn i och dom är uppbyggda med en kilklack på 3 cm precis som övriga LdiR boots! Dom använder jag gärna när jag går ut med hundarna!! Dom är superfina och varma och sköna, ni hittar även dom i vår webshop.

DSC05815

Höga kaki boots nedan med nitar i bak!

DSC05821

Rosa låga LdiR boots med guldnitar och guldspänne!

rosalagasilver

Sen kommer låga LdiR boots i både mörkbruna, jeansblå, kaki, vita och svarta förstås! Ni vet väl att vitt är hett i vinter!

2012112218156870786435_sbig

Det finns fler modeller om ni går in i vår webshop. Jag älskar verkligen LdiR boots, det enda som är lite jobbigt är att de inte i Italien kan tala om när leveransen kommer med lite mer precision trots att de har 60 dagar på sig att tillverka bootsen. Men nu är dom äntligen på väg!!   

ldir-logo-lo-res-2

Ni hittar alla storlekar och boots som finns HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.