Nordic Feel firar 10 År!


Här kommer ett reklaminlägg om Nordic Feel som firar Tio år av skönhet! Där ni kan vara med och vinna fina priser!

Nordic Feel startades redan 2006 som ett litet fristående fåmansföretag och var en av de tidigaste onlinebutikerna i Sverige inom skönhet.

På tio år har utbudet ökat till fler än 250 varumärken och 10 000 olika artiklar. Nu fyller Nordic Feel 10 år och det firar dom ordentligt! Du kan deltaga på flera sätt!

Aktivitet nr 1: På morgonen den 9 april startar vi NordicFeel Beauty Hunt i 4 städer runt om i Sverige; Stockholm, Göteborg, Malmö och Växjö. På varje ort har vi gömt paket med fina skönhetsprodukter för både tjejer och killar – ditt jobb är att hitta paketen innan någon annan gör det! Mer information och tävlingsregler hittar du här: http://10.nordicfeel.se/beauty-hunt

Aktivitet nr. 2: Goodiebagstävling! Vi tävlar ut en stor välfylld goodiebag värde ca 10 000 kr på vår Instagram. Tävlingsreglerna är enkla och i goodiebagen hittas produkter från varumärken som Remington, Redken, the Balm, Macadamia Oil, Makeup Revolution och mycket mer! Tävlingen släpps på vår Instagram inom kort, se mer på instagram.com/nordicfeelse

Vi tävlar också ut en goodiebag för killar på Facebook, värde ca 2500 kr. Tävlingen släpps inom kort. Kika in på vår Facebooksida facebook.com/NordicFeel Födelsedagskampanjer:

Mellan den 10-12 april har vi planerat en stor superkampanj som ännu är hemlig. Kampanjen släpps den 10/4 på vår födelsedagssida http://10.nordicfeel.se/kampanjer Utöver detta får du en gåva på köpet om du handlar för 500 kr eller mer. Se vilken gåva du får på köpet här nedanför:

Söndag 10/4 – Everyday Hair Elastics från NordicFeel Beauty Needs på köpet (värde 29 kr)

Måndag 11/4 – Beauty Wipes från NordicFeel Beauty Needs på köpet (värde 29 kr)

Tisdag 12/4 – Reverie Showergel på köpet (värde 109 kr) Gåvorna gäller endast den dagen och så länge lagret räcker.

Som ni ser finns det massor av möjligheter att vara med under Nordic Feel 10-års firande! Ni hittar dem HÄR Nordic Feel

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.