Önskar mig nya armband till min Apple Watch


Har sett att dom nu fått in nya fina armband till min Apple Watch Sport. Fullkomligt älskar denna klocka som jag bär varje dag och ger mig en fullständig information om min träning samtidigt som den har det fantastiska att jag kan ha musik i själv klockan utan att behöva ha med mig den stora telefonklumpen! Den är också en pulsklocka så klart.

Helt underbart med lurar med bluetooth som du bara parkopplar och sedan strömmar musiken ut i lurarna. När jag köpte min klocka så tog jag den största klockan på 42 mm för jag tycker den är coolast och med ett vitt armband. Nu ser jag att de kommit i både ljusrosa och marinblå. Det skulle man ha, eller varför inte orange eller turkosblå.

sport-band-mdnblue-201509

 

Den oranga skulle passa till min fina Michael Kors väska som jag har i just den färgen

sport-band-pink-201509

…och rosa har man alltid användning för! 🙂

sport-band-rose-201509

 

Jag verkligen älskar min Apple Watch och jag är så glad att jag köpte en och i mitt fall blev det faktiskt billigare att köpa en klocka än att köpa både en ny pulsmätare och en ny ipod….Jag skulle aldrig kunna springa utan pulsklocka för det är ett sådant fantastiskt verktyg och med Apple Watch finn det ännu en fördel man slipper pulsbandet runt bröstet för den tar pulsen på handleden.

Ovanpå detta så räknar den alla steg jag tar, hur många kilometer jag gör, om jag står tillräckligt mycket varje dag och mycket mycket mer…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.