Parfym jag gillar och superpriser inför jul!


Detta inlägg innehåller reklamlänkar i samarbete med Adtraction

Jag brukar alltid låta er veta var jag handlar mina produkter för jag försöker alltid hitta det billigaste stället och jag har kommit fram till att det finns inget billigare ställe att handla sina parfymer på än HÄR.

Jag köper alltid mina favoriter och eftersom jag har så svårt att hitta parfym som passar mig så har jag använt DKNY ”Be Delicious” de senaste åren. Jag tycker den luktar så fräscht och jag kan helt enkelt inte hitta en ersättare. Desstuom kostar en 100 ml endast 459 kr, det är flera hundra kronor billigare än man ens får den för i taxfree även om dom har specialpris på den.

Till Stefan köper jag alltid Issey Miyake, och jag köper alltid den HÄR, älskar den doften och då vet jag att han kommer lukta gott! 🙂 Tröttnar aldrig!

Till mitt hår köper jag alltid stora flaskor och köper man dessa så blir det extremt mycket billigare och det följer med pumpar så att man med hjälp av ett enda tryck får lagom mycket schampo. De räcker i ett år för mig!

 

Jag använder också hårsprayet Sebastians Re-Shaper och det finns helt enkelt enkelt inget bättre spray som är lagom hårt för att hålla frisyren men enkelt att kamma ur, och det är oftast det svåraste att hitta. Här är det absolut billigast!

Så passa nu på att fylla på era förråd och att köpa för julklappar till nära och kära för billigare än HÄR finns helt enkelt inte på hela marknaden och jag är så glad att jag hittat dom.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.