15% rabatt på utvalda klänningar från Pernilla Wahlgren!!!


Nu börjar det närma sig fösta advent! Redan i nästa vecka skall jag på 2 julfester och det är väl så här det kommer hålla på fram till jul!

Tänkte därför jag skulle ge er ett erbjudande på några Pernilla Wahlgren klänningar! Jag har valt ut de modeller som jag gillar väldigt mycket där ni får 15% rabatt så långt lagret räcker på dessa just modeller fram till och med måndag den 2 december!

Här kommer dom jag valt ut!! Ni hittar samtliga klänningar HÄR!

Roma Jearsy Dress i svart och grått, en helt ljuvlig dress som ät tillverkad i ett mjukt skönt kraftigt jearsytyg! Perfekt både till vardags och fest!!DSC07028 DSC07026

Har även valt ut den smått fantastiska Lace Dress i svart, lila och grått!

DSC07032

Själv fullkomligt äslkar jag Lace Dress och den är superskön att ha på sig! Sätter man svarta tjocka strumpbyxor till går den även ha lite mer ”casual”, hade den själv till jobbet i går! Här nedan har jag valt svarta LdiR boots och ni hittar så klart även dett i vår webshop HÄR!

klänning1

Kör erbjudandet även på Silky Sequin Dress Black! Denna helt underbara klänning i svart, passar perfekt på ett glögg party eller varför inte till jobbet! Lång ärm med ett litet resår vid handleden och kjol i kraftigt stretchtyg med paljetter!

15325_f8e94813f150662cc14168b0c0492671

Sist men inte minst Little Black Dress, en helt ljuvlig klänning i kraftigt strechtyg med detaljer i skinnimitation!

DSC07846 DSC07903

Hoppas ni nu hittar en klänning som ni gillar!! Passa på för erbjudandet gäller fram till och med måndag den 2 december! Ni hittar alla klänningar HÄR!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.