Dagens Outfit – Pernilla Wahlgren klänning 1 kommentar


Jag bestämde mig för att trotsa den uteblivna våren, och dagen till ära bära en Pernilla Wahlgren klänning. Fick då bli med en moccasin….med nitar…annars är risken att jag fryser ihjäl, men jag trotsar även strumpbyxor idag… 🙂 Du hittar alla klänningar i min webshop!

DSC01716klänning klänning jag röd

Valde en jeanskavaj från STEFANEL med knappar i rött som klänningen och de är små hjärtan som det står Stefanel på. Tyvärr går inte denna kavaj att få tag på längre då den tillhör en tidigare kollektion! Jag älskar den!!

Lite detaljer…detaljkanpp DSC01714d DSC01722klänning2

Klänningen är i perfekt längd om du frågar mig!!! Otroligt skön klänning…du hittar den HÄR

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Dagens Outfit – Pernilla Wahlgren klänning

  • pretty Inläggsförfattare

    Du fick mig att skratta högt!! 🙂 Uppenbarligen är du uppretad på något! Ja inte är jag någon Pernilla ”stalker” och inte bryr jag mig om att hon gillar, eller inte gillar Ullared. Hon får precis som alla vi andra ha egen åsikt. Men jag förstår inte vad det har med mig att göra? Uppenbarligen har du kanske inte så roligt själv som ägnar dig åt att kolla vad jag gör trots att du inte gillar det du ser och läser. Så mitt förslag är att du ägnar dig åt något annat som du tycker är roligt istället så kanske du också blir en glad och positiv människa!! 🙂 🙂 🙂 Ha en skön kväll!!

    I övrigt är Pernilla Wahlgren för mig en otroligt duktig artist och entreprenör!!