FÖRBOKNING av LdiR boots och besök hos advokat!


I dag skall jag besöka min advokat i ett ärende och det är alltid lika roligt då Niclas, som han heter är en fantastik duktig sådan hos Odevalls Advokatbyrå här i Göteborg. Jag är av den tron att man skall anlita proffession inom de områden man inte hanterar själv full ut d v s man klipper sig hos sin frisör, man tar hjälp av en inredare att inreda sitt hem och man går till en advokat för att få hjälp med avtal etc.

När man har ett hektiskt liv så innebär det att man lägger sin energi på rätt saker, för visst kan jag till vissa delar själv förstå och sätta ihop ett avtal, men det sparar mycket av min tid om jag tar hjälp av någon som jobbar med det. Så försöker resonera jag med det mesta!

I övrigt blir det en alldeles vanlig arbetsdag för min del! Nu väntar vi ivrigt på de sista känningarna i Pernilla Wahlgren Collection men du vet väl att du kan lägga en beställning även på de klänningar som inte kommit ut ännu. Då garanteras du ett exemplar av just den klänningen då jag har lagt in mitt eget lagersaldo i webshoppen! I de fall känningen inte finns i butik ännu så står det tydligt i texten och när du lägger beställningen så skickar vi naturligtvis inte iväg fakturan förrän vi skickat din beställning!

I Juli kommer det boots från LdiR och om du vill ha dessa i guld så kan du lägga din FÖRBOKNING genom att skicka mig ett mail med ditt namn, fullständig andres och din storlek. Du erlägger en handpenning på 500 kr vid bokning och betalar resterande vid leverans. Denna är helt ny och kommer bli helt ljuvlig i sommar i guldfärgat skinn! Kommer även i silver!

DSC07985

 

En hög LdiR med guld sömmar, helt ljuvlig! Denna kommer i beige med guld som på bilden

DSC07998

Sedan har vi den höga botten med ormdetaljer i färgen kaki

DSC07997

DSC07985

Den här superfina bottsen heter Spets och kommer i färgen på bilden som är beige, men jag har beställt dom i vitt!

DSC07999

Denna underbara boots i färgen Kaki med Strass-stenar heter Strass

DSC08000

 

Hoppas ni gillar någon med jag kommer göra ett helt inlägg om LdiR bootsen senare och det är som vanligt ”först till kvarn” då jag beställer ett begränsat antal! Maila mig på [email protected]

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.