Klänningar från Pernilla Wahlgren strömmar in…


Klänningar, kjolar och ponchos. I dag skall vi få ännu en leverans! Underbart! Så vad skall jag ge er för råd vilken klänning ni skall välja! Faktiskt inte helt lätt att välja när alla är så fina! Ni hittar vår webshop här www.prettyhome.se

Den fina klänningen som heter Jaquard Dress Gold är just vit och guld och skulle dessutom passa utmärkt som klänning på studenten, men man kan definitivt ha klänningen även som 47-åring! Den sitter verkligen superfint och den lilla holkärmen gör sitt till!

DSC00401

 

Ja det är verkligen svårt att råda här för jag skulle vilja ha en av varje, för så fina är dom och alla har sin egen karaktär! Bara färgen på Striped Dress gör den fantastisk i alla färger men var och en på sitt sätt!

DSC00375

bild stripeddress4

DSC00374I

I dag blir ytterligare en dag med bara packning till alla våra fina kunder, jag är säker på att ni kommer bli så nöjda och det gör det naturligtvis extra roligt! Det finns många klänningar att välja bland så ta en till HÄR så ser ni hela utbudet! Titta även på gårdagens inlägg där finns fler bilder på klänningarna som kommit.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.