Upp tidigt, mer jobb väntar!


Idag blev det en tidigt morgon för lille Popcorn ville inte sova! Det gjorde egentligen ingenting !! Idag skall jag på föreningsmöte och redovisa hur Vatten och Avlopps projektet går som jag är ansvarig för! Så idag har vi extra personal i butiken och senare idag skall vi på födelsedagskalas hos Hanna som är Stefans dotter! 🙂 🙂

Jag kommer ägna en stor del av helgen att fortsätta lägga in klänningar i webshoppen www.prettyhome.se och alla klänningar finns i storlekarna XS-S-M-L-XL, men jag kommer lägga in alla efter hand. Ponchos är bara onesize som dom är enkla att beställa!! Superfina, efter hand kommer jag även lägga in flera bilder på varje klänning så ni även kan se hur de ser ut bakifrån. Ni kan också se att jag skrivit på vissa klänningar att det är leverans i mitten av maj! De som det inte står något på kommer om några dagar! Alla är superfina, Pernilla Wahlgren är verkligen duktigt och det är superroligt att det går så bra!!

Vet inte om någon av er märkte att min blogg låg nere igår kväll under en stund! Jag hade lagt in för stora bilder och den orkade inte riktigt med, men som vanligt så hjälpte wikinggruppen mig med Jonte i spetsen. Vilka killar som jobbar där säger jag bara, alltid snabba och hjälpsamma även en lördagkväll!! 

Lägger in lite fina bilder på Pernilla i sina kreationer!! Hon är verkligen supersnygg i sina egen-designade kläder!!

poncho-lookbook Silk-voile-maxi-lookbook What-a-nice-dress-lookbook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.