VA-anslutning klar och ny toalett!


Nu är då hela systemet klart och vi är nu reda att ansluta till vårt kommunala vatten och avlopp. Det har varit en lång väg att vandra, och inte alltid helt enkla beslut att ta med alla sommarstugeägare, men nu är vi äntligen i hamn. Projektet har kostat oss åtskilliga miljoner och i går mailade jag ut till alla att de nu har 13 dagar på sig att ansluta sitt vatten och avlopp, men att vi naturligtvis kommer göra det möjligt fler gånger under sommaren för dom som ännu inte är redo.

Själv gjorde jag klart allting förra sommaren så för min egen del så har jag ett helt nytt badrum, jag har tvättmaskin och även diskmaskin installerad! Här skall levas lyxliv! 🙂 🙂

För min del återstår ännu åtskilliga timmar med möten och genomgång av återställnings-arbeten etc. Men det känns ändå som en milstolpe att vi kommit så här långt, vi har ett område på 325.000 kvm med mestadels berg och vi ligger nära havet, så på ett par ställen har vi fått söka strandskydd för att alls komma fram.

Den dagen Stefan fixat inkopplingen då är det värt ett glas champagne, även om jag inte vanligtvis dricker alkohol!

Nu skall även min gammaldags toalettstol monteras med ett porslinshandtag på sidan som man spolar med! Ni skall så klart få se när det är klart. Nu får ni nöja er med bilder som ni säkerligen redan sett vid några tillfällen. 🙂

Vi börjar med dörren och handtaget!
DSC03629 DSC03621 DSC03617 DSC03619 DSC03623 DSC03622 DSC03624 DSC03618

Ja nu återstår bara att koppla in den fina toaletten, visar er när det är klart!

Fick en del mail i går om besvikna tjejer som insåg att vissa klänningar i vår webshop redan är slut i vissa storlekar, och ja så är det tyvärr! Så än en gång uppmanar jag er att beställa de klänningar ni verkligen vill ha, för det räcker med att en bloggare visar upp sig i en klänning så tar den helt plötsligt slut i vår webshop och då går det snabbt. Så titta noga nu och lägg din beställning så ni slipper bli besvikna att klänningen tagit slut! Ni hittar alla klänningar på www.prettyhome.se  och mycket annat också förstås! Om ni tittar på mitt inlägg i går så kan ni också se de LdiR boots som kommer till butiken i juli månad. Lägg ett mail till mig om ni vill FÖRBOKA på [email protected], här får ni också vara relativt snabba för förra säsongen så tog de slut väldigt snabbt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.