Veterinären


I dag är det upp tidigt för innan jobbet skall jag till vetrinären med lille Lufsen, han har haft problem med båda ögonen och fått salva att ta, men då det ena ögat var rejält infekterat så skall han på återbesök idag. Lufsen har aldrig någonsin varit sjuk, han är ett A-exemplar, brukar vi skoja om! Han har aldrig ens fått smuts i öronen. Hoppas att det inte är något allvarligt men det ser inte helt bra ut ännu, och det var nästan som om salvan gjorde det värre! I dag skall vi till en ögonspecialist så jag hoppas det blir bra!

I övrigt är det invägning och mätning idag, det har ni väl inte glömt hoppas jag!  Hur går det för er, själv har jag varit tvungen att vila de senaste 3 dagarna på grund av mitt knä! Har jätteont och vet inte riktigt vad jag skall göra men det löser sig nog med lite vila förmodar jag! Under tiden får jag dra ner på maten så jag håller min kurva! Jag får även försöka focusera på stryketräningsövningar för muskler bränner fett som ni vet! Jag har totalt från förra veckan gått ner 0,5 kg, men då har vi bott på hotell en natt med middag ute i Ystad så det får jag under omständigheterna vara nöjd med. I centimeter har jag minskat från förra veckan med -6 cm på de 11 mätpunkter vi gjorde! Det går framåt i alla fall!

Idag blir det havregrynsgröt till frukost, mellanmål blir keso från Lindahls med annanas! Till middag lutar det åt Spenatlasange!

Nu måste jag skynda mig för jag skall snart vara hos veterinären. Klänning för dagen blir en Pernilla Wahlgren klänning som finns kvar i medium i min webshop med 25% rabatt HÄR

DSC03219

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.