GOD JUL på er alla där ute! 2 kommentarer


God Jul på er! Hoppas ni har en fin jul allihopa. Här är ordningen återställd, även om jag för ett ögonblick i går kväll inte trodde det! 🙂 Ni vet när man har slängt in lakan och skall mangla dom som jag alltid gör, men så sent så man inte tror att de hinner torka och just dom lakanen vill du bädda sängen med! 🙂

Någon sa ”att jag kunde väl torka det i torktummlaren”. Kommer aldrig på fråga, jag skall ha manglade lakan i min säng annars kan jag inte sova för det stör mitt estetiska sinne!  🙂 Tur att vi alla är olika och leva med mig är förmodligen som att leva med en ordnings-farcist!

Granen är klädd, apelsiner med nejlikor är pyntade och ligger i sin skål. Hundarna har varit ute och busar just nu genom att Fonzen vill få Popcorn att jaga honom och det verkar gå fint! 🙂 Är så kul att titta på dom när dom håller på!

IMG_3270

IMG_3268

IMG_3280

IMG_3267

IMG_3273

En hel del ljus är tända men långt i från alla för då blir det nog för varmt. Brasan i öppna spisen tänder vi lite senare, men den är med fjärrkontroll så det är ingen större process. Skönt att slippa ved som skräpar ner och dessutom behöver man inte lägga på nytt, och när det blir för varmt så tar man helt enkelt fjärrkontrollen och stänger ner brasan! Det är bland andra sådant som Stefan jobbar med och vi på Pretty Home!

IMG_3277  IMG_3276

Sedan med jämna mellanrum så vankas det godis till vovvarna och då är dom så här fina!

IMG_3265

Hoppas ni får en fin julaftons morgon. Här myser vi lite och fortsätter att göra färdigt granen med de stor silverkulorna som vi binder fast med sidenband längst ut på grenarna!

 


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “GOD JUL på er alla där ute!

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Pernilla,
   GOD JUL till er också! Hoppas ni har det bra. Det blir Mandas första jul hos er då, precis som för min lille Fonzen. Visst är det mysigt! Jag skall lägga ut lite fina bilder på hundarna men det blir nog inte förrän i morgon!!
   GOD JUL till er alla från alla oss!!
   Stor Kram
   // Berith, Popcorn och Fonzen