Ledighet, blommor, jobb och vila i en salig blandning!


Äntligen ledig, men ändå inte! Jag jobbar i nästa vecka på grund av extrainsatta möten, men det är bara att gilla läget. Jag känner mig ändå lite mer ledig än vanligt för snart hägrar semester!

Att komma hem och njuta av min vackra trädgård, även om det detta året varit en utmaning med grönsaker som inte riktigt gillar värmen, men jag oroar mig inte så mycket för det finns alltid år som väder är bättre eller sämre för olika grödor. En sak är säker att för mina luktärtor är det goda tider för dom älskar värme och sol!

I dag när jag kom hem så har mina hortensiabuskoar i krukorna börjat blomma. Man måste vara lite tålmodig! De är så vackra och kommer bli större men bara att se det vackra limegröna mot min pelare av luktärtor gör mig på gott humör!

Jag är så glad att jag tog tag och gjorde första steget av min trädgård på framsidan även om vi samtidigt höll på med showroom. Det ger ”avkastning” nu genom att det växer till sig så fint. Alla mina njurvindor har nu växt ihop och börjar sprida ut sig över muren. Så vackert och där uppe vid bilen skymtar vårt vackra showroom!

Jag älskar ledighet när jag kan starta dagen med kaffe och att gå över alla blommor i trädgården. Klippa rosor, fylla mitt vackra rostiga fat med vackra blommor i glittrande vatten.

Steg två av vår framsida får komma när vi är klara med vårt showroom. En sak i taget, men det går ändå framåt med stormsteg!

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.