Morgonstund har guld i mund!


Så härligt att vakna på morgonen med två små vovvar som väcker en och är så himla glada. Hela trädgården full av blommor och ett växthus/ orangeri som snart står färdigt att inreda och använda. Ordet ”snart”  kanske var att ta i, men inom en rimlig tid i alla fall.

Så härligt att sitta här och titta på allt det vackra. Blommorna som tindrar i sina vaser. Vovvarna som somnat tätt bredvid mig. Det gör dom alltid efter frukost, lite fuskigt det där, först väcker dom mig och sedan går dom och lägger sig så fort dom varit ute och fått sin frukost…hihihi. Det är faktiskt väldigt mysigt. Jag älskar dessa tidiga morgnar.

Jag skulle inte klara mig utan min cappuccino på morgonen. Jag gör alltid mina cappuccino på lättmjölk. Jag vet att man inte ska det men det är mitt sätt att kunna njuta av flera! Funkar för mig! 🙂

Luktärtor är så ljuvliga och luktar så gott. Det kommer definitivt bli fler av dom nästa år. Törs nästan inte tänka tanken på det ljuvliga hus som snart står färdigt och som jag kan nyttja för mina odlingar nästa år.

Tanken på att inreda mitt orangeri känns HELT fantastiskt. Jag ser så fram emot det. Men först önskar jag att bara få se det med fönstren på plats. Det kommer glittra så fint! Ja här sitter jag och drömmer!

Önskar er en fantastisk FREDAG!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *