Upp och hoppa! 2 kommentarer


Japp då var jag äntligen fri från feber. Jag har varit sjuk ett par dagar men känner mig mycket bättre idag. Fortfarande lite förkyld men febern är borta. Härligt. Som ni förstår så har det då inte blivit träning på ett par dagar! Inte heller något sallad faktiskt för det är något med att vara sjuk och äta sallad som liksom inte funkar!

Så nu är det ”back to basic”. Jag har mycket att ta igen på jobbet så det blir stressiga två sista dagar innan helg, men roligt att få gå till jobbet igen! Att jag har varit hemma 3 dagar från jobbet för att jag är sjuk vet jag inte när det hände sist. Måste vara 10 år sedan!

Hur som helst det är viktigt att ta tag i allt redan från början. Jag kanske inte skall börja hårdträna direkt men en promenad dör inte kroppen av och inte frisk luft heller för den delen!

Här kommer lite vårlig inspiration i en av vårens stora färger, nämligen blått. Visst blir man glad när man ser detta och ni hittar detta i vår webshop så klar på www.prettyhome.se

Hoppas ni får en alldeles underbar start på er torsdag!

Puss och kram!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Upp och hoppa!

 • Ewwa

  Härligt att du är på benen igen! ?

  Brukar kika in i din blogg för din träning och pepp åt andra är så inspirerande. Själv är jag rätt mycket soffpotatis men försöker iallafall gå raska promenader (har också hund!) ett par gånger om dagen. Kör med stegräknare i mobilen, och brukar få ihop 10000 per dag. Samma app räknar fram kaloriförbränningen, men den blir bara drygt 300… Suck!

  Hur som helst känns det inte helkört med motion och hälsa, så länge man har förebilder som exempelvis du! Sakta men säkert ska förhoppningsvis jag också komma i bästa 50-formen!? ?

  • pretty Inläggsförfattare

   Ewwa,
   Vad roligt att höra! Roligt att du tycker det är peppande och jag vill säga till dig DU ÄR JU GRYM JU!!!!! 10000 steg är väldig bra. Du skall känna dig supernöjd med det.
   Själv försöker jag skilja på mina hundpromenader och mina egna promenader för jag känner att jag behäver fokusera att gå ganska fort när jag själv skall träna och när jag är ute med vovvarna vill jag ägna mig åt dom.

   Jag tycker absolut inte att du skall sucka över dig själv. Tycker du är superduktig. Det räcker med 10000 steg om dagen. Se över din mat också så är du hemma. Ta bort något mellanmålen också så skall du se att det gör underverk. Kan jag så kan du Ewwa, det säger jag dig bara!!!!
   Klart du kommer i bästa 50-års formen!!!
   🙂 🙂
   //Berith