Att göra en egen adventskalender!


Nu har jag tänkt tipsa er om att göra en egen adventskalender. Det behöver inte vara alls svårt men det gäller att börja i tid så att man inte behöver stressa i hjäl sig! Sen gäller det att använda sin fantasi!

Man behöver inte heller köpa någon speciall anordning, man kan lika gärna köpa 24 små presenter slå in dom i lite olika papper och sätta snöre som man hänger upp dom i på en enkel bräda som man bara spikar i spikar i på olika höjder och lutar mot väggen!

Här kommer någora fler tips på vägen. Man tar vanliga konservburkar sprayar dom vita och sätter silkespapper innuti och med snöre som lock så blir det dessutom en vacker detalj någonstans! Måste erkännna att som den färg-junkie jag är så blir jag så glad av att se denna! Mitt hjärta bultar lite extra!

christmas-modern-advent-calendar

 

 

Ett annat tips är att man köper en målarduk i en lagom storlek. Jag vet att Iems har sådanan. Sedan klär man duken i ett vackert tyg som man häftar på baksidan och sedan köper man lite större säkerhetsnålar och nålar upp paket i snören som man numrerar!

Kom ihåg att det bara är fantasin som sätter gränsen!

Klädnypor är så klart ett bra sätt att sätta upp paket med. Det är bara att limma fast dom!

adventskalendrar

Den här tyckte jag om, förutom att den är färglös då men det kan man alltid ändra på!

advent2-7-520x346

 

Jag vill också ha en adventskalender. Kan man ha det som vuxen….jag skall fråga tomten! 🙂 Jag kanske skall göra en till vovvarna med hundkex…det är så roligt att lära dom nya saker. Då kommer Fonzen och Poppis sitta framför adventskalendern varje morgon och vänta på sitt paket, för dom lär sig fort mina små troll! 🙂 🙂 Tål att fundera på!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.