En bloggares vardag!


Hur är det att vara bloggare och hur är min vardag? Räknar jag mig till bloggare? Jag skulle säga att blogga blir som en del av min livsstil. Det är inte så att jag ständigt tänker på bloggen utan lite mer som att skriva vad som hänt under dagen och tipsa om olika saker jag gillar. Väldigt ofta glömmer jag ta ett foto när jag verligen skulle ha gjort det. 🙂 Jag är inte så brydd över det!

Dessutom använder jag numera själv min egen blogg när jag till exempel skall slå upp ett recept istället för min egen receptbok. Enkelt och bra! Jag har dom samlade på ett ställe!

Jag försöker blogga om det allra enklaste till när jag bygger och bygger till mitt hus, gör om trädgården eller planterar blommor. En höjdpunkt var när jag och Stefan byggde vårt orangeri och vårt showroom. Nästa stora projekt är vår utbyggnad. Vi gör allting själva och det är en del av min blogg att ni alltid får följa med på mina projekt. Alltifrån att gjuta en platta till att inreda!

Ovan är skissen över mitt hus med trädgård och utbyggnader.

Så här såg orangeriet ut när det stod klart…och då skall man veta att den delen på tomten innan bara bestod av en bergknalle och massor av ogräs!

…och nu när vi fyllt det med växter, möbler och kärlek så ser det ut så här…på insidan och med tillhörande mini-köksträdgård, och mina hundar ser ni hela tiden i mina inlägg dom är en central del av min vardag.

Jag ser Pretty Home Blog mer som en dagbok. Jag gör det för att jag tycker det är roligt och inte för att jag måste lägga ut ett inlägg, vilket jag får uppfattningen av att många gör idag på diverse bloggar. Jag tror att det kan vara därför vissa tröttnar på att lägga ut inlägg för det blir som en stress att hitta på vad som skall hända näst. Därför är det väldigt enkelt att bara följa sig själv. Tänk själv, vad skulle du lägga ut om du drev en blogg?

Fonzen och Boss är med överallt! Mina fina små troll! På bilden är det Fonzens födelsedagskalas!

Jag lägger upp ganska mycket bilder på mig själv i olika outfits, men kanske har det varit lite mindre av den varan sista tiden. Mest för att jag inte riktigt hunnit!

Klänning från Michael Kors och boots från LdiR

Sen har vi det där med samarbeten. Många bloggare gör så mycket samarbeten att vart och vartannat inlägg innehåller just det. Jag gör också en hel del samarbeten men inte ens i närheten av vad många andra gör, jag väljer noga ut alla samarbeten och har i stället få men noga utvalda. Jag anser att det måste hänga i hop med min blogg och mig som person. Mitt varumärke helt enkelt. Jag vill heller inte lusa ner min blogg men massor av annonser mellan varje textstycke, det tycker jag själv inte är roligt att läsa. Hur andra gör har jag inga synpunkter på utan jag har min egen vison om hur jag vill ha det och hur jag tycker att min blogg skall se ut!

Jag har också valt att kalla min blogg Inrednings- & Livsstilsblogg för jag skriver om så många olika ämnen. Egentligen handlar det rätt och slätt om mig som person för jag gillar många olika saker och jag har mycket energi som jag tror man ser lite av i min blogg. Det blir alltifrån träning och mat och bakning, till inredning hos mig själv och kunder. Det blir mode och hundar så klart som ligger mig enormt varmt om hjärtat. En hel del pyssel allt från att göra klätterstöd till mina blommor till att inreda dockskåp. Helt enkelt det JAG tycker är roligt.

Mitt fokus är att hålla min blogg levande och att man får följa med mig i min vardag samtidigt som jag ibland bara visar vad vi just nu har i vår webshop och självklart nya kollektioner från Designers Guild som ligger mig varmt om hjärtat. Lika gärna som att visa när vi bygger så visar jag när vi är och badar med våra hundar. Allt har en självklar plats i min blogg.

Jag skriver även mycket om träning och om att jag kommit i klimakteriet. Det är ett ämne som jag brinner för. Jag hoppas och tror med mina inlägg att människor därute som har samma problem som jag har haft och har, skall bli lite hjälpta av mina tips!

Blommor och att arrangera blommor ligger mig oerhört varmt om hjärtat och jag kan liksom inte begränsa mig. Det säga att man som bloggare skall ha en nisch. I så fall är min nisch att jag inte har någon! Jag måste få skriva om allt jag vill när jag vill. Det gör bloggen levadne

Denna buketten plockade jag i söndags, och alla blommor är plockade utemed vägkanten!

Jag tycker det är jättekul när människor kommenterar. Jag skulle väldigt gärna vilja veta vad ni tycker om min blogg, och vad ni skulle vilja ha mindre eller mer av!? Skulle bli så glad om ni vill dela med er!

Ha en fortsatt underbar dag!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.