Fredagsmys på gymmet i vanlig ordning och dagens outfit!


Det känns alltid extra skönt att träna på en fredag, när alla andra går hem för fredagsmys går jag och några få trogna själar till gymmet för fredagsmys och tränar! Jag älskar fredagar på gymmet !!

gym

Idag blev jag dessutom väldigt glad för en tjej i min egen ålder kom fram till mig och sa att jag hade så snygga träningskläder och undrade vart jag köpt dom, jag sa förstås att jag köpt dom på Stadium och att det är Stadiums eget märke SOC som dessutom är väldigt prisvärt! Jag blir så himla glad när människor tar sig den tiden och går fram och säger eller frågar något till någon man inte känner, jag försöker själv göra samma sak så ofta jag kan! Vi borde göra varandra gladare lite oftare om vi kan, ett leende eller några värmade ord betyder så mycket till någon man inte känner! Som om inte det vore nog så kom ytterligare en tjej på gymmet fram till mig idag och sa,

– Berith häromdagen kände jag mig trött och lite hänging och vet du vad jag gjorde då?

– Nej vad gjorde du? Svarade jag.

– Jag tänkte på dig, och så sträckte jag på mig och tänkte jag skall sträcka på mig lite  och gå med raska spänstiga steg precis som Berith, och bums så känndes det redan bättre!

Alltså man blir så himla glad! Om jag kan smitta av mig lite, lite glädje och energi till någon annan så blir jag verkligen glad! Jag vill verkligen inget heller än att göra människor i min omgivning glada!

Känner mig stark just nu!! Idag har jag kört 5 km löpning i lugnt tempo och sedan kört axlar, bröst och mage!

DSC07569

Tänkte även jag skulle visa er dagens outfit jag hade idag och som jag lagt ut på mitt instagram (prettyhomeinteriordesign). Pleasejeans från NK, Sequin Knit Jacket från Pernilla Wahlgrens Collection som vi även har i vår webshop likaså de låga vita LdiR bootsen, skärp Gucci, halsband Dyrberg/Kern. Ni hittar kavajen och LdiR boots HÄR

DSC07558 DSC07559

Halsbandet ser ut så här. Jag har två favoriter när det gäller smycket det ena är Dyrberg/Kern och det andra är Kumkum och det är nästan bara därifrån jag har smycken!

DSC07579

NI har väl inte missat klänningen Silky Sequin Dress Blue, som även finns i svart så klart! Ni hittar dom HÄR. På bilden har jag även höga svarta LdiR boots med spetsiga nintar, supercoola och rockiga!

klänning

När jag kom hem från gymmet så blev det färsk lax i ugnen och pasta med pestosås och sallad, till det drack jag lättmjölk som jag älskar att dricka eftersom jag sällan eller nästan aldrig dricker alkohol! Mjölk är dessutom nyttigt och det är protein i som också är nyttigt när man tränar!

DSC07572

Nu har jag tänt massa värmeljus och skall ha en mysig kväll och jag hoppas att ni får detsamma!!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.