Frost…klänningar och träning!


Slutet på Augusti och när jag vaknar idag strax innan kl 06:00 så är det frost i gräset! Nog för att vi haft en fin sommar…men är inte växlingen lite väl häftig! TUR att alla jackor kommer i nästa vecka för nu kan jag tänka mig att alla börjar längta till detta lite extra!

Jag har nu även fått min orderbekräftelse på alla känningar från Pernilla Wahlgren Collection, då jag utökat ordern så kommer jag att få fler av Jersey Dress Bordeaux i slutet på September trots att den är slut överallt! Så alla ni som ännu inte lagt någon beställning, passa på för den här känningen är verkligen en av de finaste. den har en fin drappering fram vid magen så den passar även till den som inte är trådsmal och senare i höst kommer den även i helt svart/brunt! Ni hittar klänningen HÄR

19547_0702e1d8ee301c1490194576842a008d

En annan klänning som redan är slut hos leverantören är klänningen Lace Dress Taupe, färgen är grå/brun och helt fantastisk, och klänningen är som innan helt ljuvlig med det mjukaste foder och väldigt kvinnlig med genombruten spets ovan bröst och på armar, samt 5 cm i nederkant på klänningen. Jag får även denna i mitten på september!19879_87d69607ee3587066650713131e12edf

En annan känning som är superfin, men som inte riktigt är lika fin på bild, är Wavy Dress Gold, anledningen är att bilden inte kan återspegla att den även har färgen limegrön (mellan de två bruna ränderna) detta gör att den på bild bara ser turkos och brun ut, vilket den inte är, i verkligheten är den helt underbar i färgen. När jag får den till butiken i mitten på september skall jag ta nya foton på den och visa er om den inte redan är slut då, för hos leverantören är den det!

19623_260e3a98eb301b20bbeeb65532791653

Sedan har vi den underbara klänningen Batwing confetti som Pernilla Wahlgren haft på sig i flera sammanhang redan, om ni är nyfikna så gå in och titta i hennes blogg eller instagram så ser ni!

19754_61cf30078b1654947791f04fc264140b

Det är det utbudet som kommer nu i september och denna kollektionene är verkligen den bästa hittils och det säger inte lite, för alla har hittils varit en succe! Ni hittar alla klänningar HÄR i vår webshop.

I går var jag på gymmet för första gången efter sommaren, jag körde igenom de största muskelgrupperna för att känna lite på styrketräningen igen. Startade även med löpning på ett löpband som uppvärmning! Känns jättebra och siktet är inställt på mitt första delmål som är ner 4 kg till min födelsedag när jag fyller 48 år den 22 september!

Målsättning är en av de viktigaste delarna, då man annars inte riktigt kämpar på samma sätt! Dock skall man ha små delmål på vägen så att det stora målet inte känns för tungt och för långt borta, och varför inte samtidigt ”lova sig själv” en belöning när man når delmålen. Belöningen kan bestå av, nya träningskläder, eller något fint man länge tittat på men inte köpt eller varför inte en SPADAG!

DSC09338

Jag känner att jag verkligen blir peppad om jag har mål och delmål…och mitt sikte är inställt i högsta grad, 4 kg på 4 veckor är lagom tufft, för det får inte vara för enkelt heller! Om man vill gå ner i vikt så skall man nog inte sätta upp högre mål än max 1 kg i veckan för det är inte realistiskt. Ni som undrar över min viktnedgång, så skall jag sedan ner fler kilo men också lägga på mig motsvarande vikt i muskler för muskler väger mer än fett….så ni kommer se förvandligen. Jag har tränat mycket i mina dagar så jag vet vad jag sysslar med! Detta är också ett steg i riktningen att få ett bättre löpsteg för mina tider skall ner. Det är en sådan fantastisk känsla när man bestämt sig och satt sina mål.

Jag har ett helt excel-ark med målsättningar till årets slut, och det gäller allt från viktnedgång, till mått på kroppen, armhävningar, plankan och andra små delmål! Jag skriver upp mina resultat 1 ggr/vecka och jag fyller i min träningsdagbok, d v s vad jag tränat just den dagen. Då kan man senare gå tillbaka och se ”vad jag gjorde som gav så bra reslutat för just mig” perfekt, och funkar alltid jättebra! Pröva, det är ingen som ser vad ni skriver….Ta ett förefoto, och spara….det kan vara så att ni tycker det är roligt att se resutlatet, för precis som med allt annat så blir man hemmablind, man kanske inte ser resultatet om man inte tagit den där ”förebilden”…. Ett tips på vägen!

Tider då, jag det är viktigt för mig, superviktigt faktiskt. Jag tävlar alltid emot mig själv och andra! Vi är alla olika, men sätt ett mål där också, alla tider är bra, men kan alltid bli bättre. Var aldrig nöjd. Se till att ert målbild är klar, ju kortare sträcka ni springer ju bättre skall tiden vara….!  Vissa dagar gör ni långa sträckor och andra kortare, och kör en intervall-övning i veckan! Ni kan köra den i slutet på ett vanligt löppass!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.