Härlig dag med underbart väder och lite mer Piccadilly!


I dag startade jag som vanligt dagen tidigt. I morse bestämde jag mig för en lång Powerwalk så det blev en 2 timmar lång Powerwalk i fullt solsken. Kallt men fint!

Så här fint var det på min runda, vi bor ganska nära havet så rundorna blir alltid väldigt vackra och när solen skiner så  blir det ännu bättre!IMG_4838

IMG_4839

IMG_4840

Kommer bli ännu finare när det börjar bli lite grönt!

IMG_4841

När jag kom hem så hade Stefan förberett mat så jag behövde bara vänta några få minuter så stod denna på bordet. Underbart god!

IMG_4842

Sedan var jag och tittade på glasögon och fastnade för två par men fick tyvärr ingen bra bild på dom. Jag gillar glasögon som sticker ut och ser lite galna ut! Så jag hittade ett par stora svart och vit rutiga från Björn Borg och ett par stora herrglasögon med pilot-form. Gillade dom skarpt.

IMG_4851

Nu har jag även fyllt webshopen med ännu ett KIT med Piccadilly porslin från Pernilla Wahlgren. Så nu ligger både ett 15 delar Kit och ett 24-delar Kit där. Man kan självklart också köpa alla delar var för sig. Köper man ett KIT så får man 15% rabatt. Porslinet levereras den 15 april till alla butiker och därefter skickar vi ut till alla våra kunder. Vi har redan stort tryck på beställningar så lägg din beställning nu om du vill vara bland dom första som får hem detta. Du hittar alla delar HÄR

top_1600x800_piccadilly

Hoppas ni får en mysig lördagskväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.