Helt slut! 1 kommentar


I går kväll var jag helt slut, vi tog ner en halv skog av sly igår!! 🙂 Kan knappt gå för jag har använt muskler på ett sätt jag inte brukar! Så i går har det varit träning hela dagen. Sedan lastade vi allting på släpkärra och körde bort. Så det blev en tidig start av vårstädning i år för det är trots allt inte ens första april ännu!

Rensade även ogräs och delade på plantor, fyllde på jord och gjorde fint, men det blev inte riktigt klart så jag har en liten bit kvar! Den kan jag förhoppningsvis ta på kvällar under veckan!

Nu är det dessutom helt underbart väder så jag får byta min skinnjacka från Jofama med pälskrage till en tunn dunjacka från Love Forever! Nedan så provade jag jackan med shorts, även dom från Love Forever, skall lägga in dom i webshoppen så klart!

DSC00138

Ni hittar jackan HÄR. Denna lilla fina handledsväska skall också in i webshoppen men det blir nog inte förrän i kväll!

DSC00095

I dag måste jag ta mig till gymmet! Men kom i håg att all träning är bra träning man behöver inte alltid gå till gymmet eller gå ut och springa, igår gjorde jag ett hårt pass som varade hela dagen i trädgården och det är också träning! Kan vi vara överens om en liten sak, att om ni inte kommer i väg på er träning så går ut en promenad på minst 5 km! DEAL?


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Helt slut!

  • pretty Inläggsförfattare

    Hej Emma, Du gör mig så himla glad!!! 🙂 🙂 Vad snäll du är!! Jag tror att det är viktigt att få in träing tidigt i alla barns vardag. Trots allt är det ett hårt jobb som aldrig tar slut, man blir aldrig färdig! Framför allt är det en skön avkoppling från vardagens alla måsten! Nu gjorde du mig riktigt glad har aldrig tänkt på det på det sättet! 🙂 🙂 Den delen som du nämnder att se bra ut för egen del är väldigt viktig, viktigare än man kan tro! Dessutom blir jag glad när jag förstår att någon i min egen ålder läser min blogg. TACK Emma!!
    Kram//Berith