Jobb, träning, LdiR boots och klänningar!!


I dag började vi som vanligt dagen med frukost på Gridelli. Måste säga att det är ett helt underbart sätt att starta dagen på!

bild

När vi kom hem så drog jag på mig mitt knäskydd och mina träningskläder, tog Popcorn med mig och gav mig ut på en powerwalk. Vi gick de första 6 kilometerna, sprang 3 och gick den sista kilometern av den totalt 10 kilometer långa rundan! Detta efter nästan 14 dagars vila sedan jag vred mitt knä ur led. Känner mig otroligt nöjd och anledningen till att jag bara sprang 3 km var att jag ville testa hur knät skulle kännas, och det svullnade naturligtvis, men det kändes riktigt bra så jag känner mig supernöjd!! 🙂 🙂 Då var vi i gång igen!! 🙂 🙂

DSC06358

Sen måste jag göra ett blogg inlägg om den kampanj vi har nu där vi säljer Pernilla Wahlgrens paljett klänning Keyhole Sequin Dress till 40% rabatt till och med måndag! Detta är den perfekta klänningen för höstens alla fester och som jag skrivit innan så är detta en av de absolut skönaste klänningarna jag någonsin haft!

Jag kombinerade min nya Midnight Blue klänning med jeansjacka och höga LdiR boots i jeansblått idag! Den blå klänningen är svart runt hals och ärmavslut! Ni hittar både LdiR boots och klänningarna i vår webshop www.prettyhome.se

DSC06335

Klänningen i brons är beige runt ärmavslut och hals. Superfint med de höga beige LdiR boots till eller varför inte låga! Fint att bryta av, man behöver inte alltid ha höga klackar!!

DSC06344

DSC06340

Ni hittar klänningarna HÄR och ni hittar även LdiR boots HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.