Löpning och LdiR boots 6 kommentarer


Nu är jag hemma igen efter en löptur som skulle bli 9 km, men jag orkade bara 8 km så den sista kilometern körde jag intervaller! Helt slut när jag kom hem! 🙂 Men nu känns det fantastiskt. Här är det väldigt kvavt idag så det var säkert därför det var tungt men jag klarade ändå 9 km under 50 minuter. Det får jag vara nöjd med (även om jag inte riktigt är det då jag inte sprang hela sista kilometern) 🙂 🙂

DSC02144

 

Då kommer vi till det angenäma ämnet LdiR  boots! Jag har förstått att många söker specifika modeller, och har då hittat min blogg där jag mycket riktigt skrivit att jag gjort en beställning från LdiR som jag kommer få i slutet på augusti eller början på september! Jag har därför fått både mail och telefonsamtal till butiken om beställningar. Många är redan slut av de jag beställt eftersom många har ringt och mailat, så om ni verkligen vill ha är det dags att maila mig innan alla jag beställt är slut. Maila på [email protected] eller här på bloggen. Jag svarar så fort jag bara kan. Här nedan kommer en beskrivning på de modeller jag beställt!

Nedan modell har jag beställt i beige skinn, jeansblå skinn samt svarta skinn. De har ett spänne som löper två varv och är aningen högre än den andra som jag sett säljs en del, och jag har helt enkelt valt den här modellen för jag tycker den är mycket snyggar när den går något högre upp, oavsett om man vill ha den till byxor eller kjol.

Jag har även beställt samma modell i Mocka som är ljusrosa med silverspänne och silvernitar och hälkappa i samma ljusrosa färg!    

0144-noce-600x900-320x320

Av de långa stövlarna har jag besällt följande i Mocka. Färgen lila precis som på bilden och en som är ljusrosa och heter Crosta Confetti och ser ut som bilden under den lila! Båda med hälkappor i samma färg som stöveln! Den lila är super men även den rosa… 🙂 🙂

 

FOLDER LdiRSTROPEZ_2013_bassa05.11  Crosta confetti

Sen har jag även beställt långa stövlar i skinn i följande färger och modeller!

Svarta med tuffa spetsiga nitar, jättetuffa om du frågar mig! De fräckaste jag sett och lite rockiga!! De har, som ni ser, även nitar på hälkappan!

svarta 

Stöveln nedan har jag beställt precis som den ser ut på bilden och i exakt samma färg som heter Kaki.

Kaki

Sedan har jag beställt två färger med modellan som ni ser nedan, med massor av nitar i fram! Dessa har jag beställt i färgerna beige och jeansblå!

stjärna 

Sist men inte minst har jag beställt riktigt mörkbruna långa stövlar som ser ut exakt som bilden nedan!

Brun

Ha en skön kväll! Imorgon är jag ledig !! 🙂 🙂


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 tankar om “Löpning och LdiR boots

 • Lindha

  Hejsan!
  Jag mailade en beställning på Ldir till dig igår som jag hoppas kom fram ;-). Svara gärna så jag vet att den kommit dig tillhanda.

  Tack på förhand!
  Lindha Hallander

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej AnnKristin, Tyväärr har vi inga beställningar på gång just nu från Ldir, vi måste nämligen lägga stora beställningar just till denna leverantör så vi gör det bara ett par gånger om året.
   MVH
   Berith