Måndag igen och träning!


Nu närmar sig våren med stormsteg, är så otroligt glad att vi fick så mycket gjort i går. Tittar lite på min terrass och inser vilket jättejobb vi gjorde det tog oss från kl 09:00 till klickan var över 20:00 innan vi var klara! Men så fint det blev.

Jag vet inte hur ni fungerar men jag känner alltid en inre tillfredsställelse när jag får mycket gjort och speciellt saker som jag kanske vet från början är ett stort jobb och dragit lite på! Nu är det i alla fall gjort och bara det roliga jobbet kvarstår nämligen att köpa fina blommor och kanske några nya krukor, det vet man aldrig.

Så var det det där med träningen, i dag blir det träning och jag måste tillbaka till mina träningsrutiner ordentligt för i bland när jag har mycket att göra så blir det så här, och det får inte hända! Egentligen är det jätte-enkelt, det gäller att prioritera sig själv. Jag lägger in träning i mitt schema men i perioder så har vi kundbesök på kvällar och då kan jag inte säga nej, utan får boka om min träning och då kommer ett nytt likadant besök där jag bokat min träning och där…uppstår problem för mig.

Så precis som de flesta andra måste jag ”ta tag i mig själv” och säga till mig själv på skarpen, för jag älskar att träna. Den här helgen har det blivit en löptur, men en löptur är bättre än ingen och i går jobbade jag hårt hela dagen med att skura terrassen så jag får se det som ett träningspass!DSC09339

 

Vill tipsa er om denna fina jacka från Love Forever, en perfekt tunn vårjacka i dun som man även kan använda kyliga vår- och sommarkvällar! Jackan har många fina detaljer.

dsc09896

 

Dragkedjan är i guld och löparen på dragkedjan är en dödskalle med strass-stenar.

 

dsc09913

Den har en liten fin rynkning längst ner vid ärmslutet och ett resår på insidan vilket gör att det inte kan blåsa in kall luft. Det bästa med allt är att vi just nu har 30% på denna fina jacka, men vi har bara ett fåtal kvar. Ni hittar den i vår webshop HÄR

dsc09894

 

Hoppas ni får en fin måndag, här skiner i alla fall solen så det ser ut som det blir en fin dag! Nu måste jag fixa mig i ordning och jag visar på instagram vad dagens outfit blir. Ni hittar mig på instagram ”prettyhomeinteriordesign” Jag blir så klart jätteglad om ni vill följa mig där!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.