Sommar sommar sommar…


Visst är det härligt ute. Hämtat min nya bil och kört lite med för att testa alla nya funktioner som finns. Fantastiskt vad tekniken går framåt hela tiden!

Har sedan tagit min spruta för TBE och så skall man göra om den om mellan 1-3 månader och först då har man ett riktigt bra skydd. Sedan skall man göra om den med viss regelbundenhet för att effekten skall hålla i sig.

Nu har jag precis kommit tillbaka från en cykeltur på min racer, faktiskt den första för i år för jag har liksom inte haft tid tidigare. Var härligt så klart och jag tog en runda på 2 mil bara och det tog inte ens 40 minuter, men det  var mer för att testa alla växlar och känna lite på cykeln igen! Roligt och enkelt sätt att träna!

Så här ser den ut. Fotot är från förra våren så därför ser det lite ”kalt ut” 🙂 för detta var taget tidigt i maj.

DSC04413

Lite kläder i rosa och zebra som nästan är förstora nu men dom får hålla ett tag nu!

DSC04500

Förra året blev det nästan ingen cykling alls för när jag precis hade köpt cyklen så bestämde vi oss för en valp och en valp lämnar man bara inte bort det första året för att man skall ut och cykla….eller i alla fall inte jag!

Så här så lille Fonzen ut när vi hämtade honom så den sommaren var vi bara hemma och gullade med honom! Det var en underbar semester att ha tid att rå om den här lille gullegrisen.

IMG_2444

IMG_2447

Nu skall jag ta något gott att äta efter cykelturen och hoppas på fler turer denna sommar i stället!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.