Sovit länge och en sträckning i baksida lår!


Oj, idag måste jag ha slått rekord jag har sovit till 8:30 det måste innebära att jag verkligen var trött! Jag som annars vaknar 06:00 varje morgon. Inte heller någon av hundarna hade väckt mig så dom måste också ha varit trötta då!

I går var jag ute och sprang en mil och kände att jag hade lite ont av min sträckning i bak på baksida lår, men som den kämpe ja är genomförde jag ändå min runda på 10 kilometer! I dag känner jag av det och tanken var att jag skulle tagit en kortrunda idag men med detta så tror jag att det blir en vilodag så det inte blir för stor genomströmmning av blod på det området där jag har ont! Jag får helt enkelt vänta tills i morgon!

DSC09338

Sedan är det den tid på året när vi skall inventera! Ingen rolig uppgift men den måste göras för att fastställa lagervärde inför bokslut! Inget jag direkt ser fram emot, men vi burkar försöka göra en mysig dag i butiken med hämtmat och fika, så det löser sig nog!

Så det är bara att snygga till sig och göra ännu en dag i butiken!

Ni har väl sett att vi även har REA på Circle of Trust med 30%, och de är alla normala i storleken och jeansen sitter som en smäck, och är supersnygga med alla detaljer. Här kommer en bild på mig när jag bär jeansen och jackan från Circle of Trust! Ni hittar dom HÄR

2circle

jeans 4156392-02-697x1024

 

 

Vi har även 20% på ponchos från Pernilla Wahlgren, ni hittar dom HÄR 

DSC07210 DSC07200

Hoppas ni får en bra söndag!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.