Succe och nya underkläder! 1 kommentar


Roligt när man satsar på att ta in ett nytt märke i webshop och butik och redan efter 12 timmar när varorna anlänt och lagts ut så förstår jag att det var helt rätt och en fullträff! Vi fick redan första natten många beställningar! Då hade jag hunnit lägga ut det på mitt instagram och min blogg!

När jag väljer ut kläder så måste jag utgå ifrån mig själv, d v s ta in saker jag själv tror på men allt behöver inte nödvändigtvis vara sådant jag skulle vilja ha på mig själv, men när det det gäller mitt senaste märke Love Forever så tilltalar det verkligen mig!

Inte nog med att Love Forever lyckats med att göra fantastiska kläder med hög kvalitet till bra priser. De har också gjort något som är lite ovanligt nämligen att blanda bohem med chic. Jag är själv absolut ingen bohem, men tilltalas av den ”lilla knorr” de satt på sina kläder med detaljer och material som gör dom väldigt spännande och framför allt feminina!! Det feminina tilltalar mig!

DSC09482

När jag väljer ut kläder till mig själv så väljer jag gärna ut ”färdiga kit”. Anledningen till det är att jag  själv har en väldigt ”stressad” vardag och när jag köper kläder vill jag gärna ha kit så att jag vet att just den outfiten funkar som helhet. Det betyder att när jag är stressad på morgonen så vet jag precis vad som är snyggt ihop, och när jag har lite mer tid så börjar jag kombinera med andra kläder som redan finns i min garderoben! För mig är det ett smart och ekonomiskt sätt, för det är annars lätt att gå och köpa enskillda toppar som man tycker är snygga och som senare visar sig inte passa till något, så den typ av shoppng gör jag aldrig längre!

Just därför så plockar jag även i hop kit när jag köper in till butiken för jag tror att även ni som är mina kunder och handlar av mig gillar just det! Att det finns en tanke om hur man kan bära det och att man sedan kan kombinera med det som man redan har hemma! Jag vill självklart att ni som handlar hos mig skall känna att det finns en tanke bakom.

De kit som nu kommit in är byxor med camouflage som heter Arlington Pants Camo och kostar 949 kr som man kan kombinera antingen tröjan i guld eller silver som heter Lyon Sweater Silver/ Guld beroende på vilken man tycker bäst. Tröjorna kostar 799 kr. Arlington Pants har  nitar i både guld och silver så båda tröjorna passar bra till byxorna! De Zebra mönstrade byxorna som heter Brooklyn Pants Zebra passar bäst med den silverfärgade tröjan! De kostar 1129 kr.

DSC09501

Hoppas ni hittar något ni gillar, och det kommer komma in mer toppar som man kan kombinera till dessa byxor senare! Ni hittar de nya kläderna från Love Forever HÄR 

Vad det gäller min träning så har jag blivit tvungen att ta ett par vilodagar eftersom jag har fått smärta i min trampdyna på höger fot, så just nu gör jag övningar för att förbättra läget. Undertiden så tränar jag överkroppen och tränar på mina armhävningar så klart!

Även här nedan ser ni att jag gillar mönstret zebra, då min matta hemma har just det mönstret. Mattan kommer från Christian Lacroix och vi har just nu kampanjpris på mattor med 20% så passa på att köp matta nu. Detta gäller både mattor från Designers Guild, Christian Lacroix och William Yeoward. Ni hittar den zebramönstrade mattan HÄR.

bild (4)

Har ni sett de fantastiska underklädes-set från Very Victoria Silverstedt som säljs av Lindex just nu? Jag har beställt några fina set idag och ett av de set jag besällt ser ut så här! Fast jag valde string då jag i princip aldrig anväder något annat! Jag är född på 60-talet så det förklarar väl det hela! 🙂 Skall visa dom för er när jag får hem dem! Superfina!

VIP

Hoppas ni får en trevlig kväll, och vill ni titta närmare på kläderna från Love Forever som vi fick in i går så kan ni gå in i vår webshop HÄR

 

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Succe och nya underkläder!