Träning och fina bilder på Pernilla Wahlgrens Collection! 2 kommentarer


Kommer precis från träningen och har idag kört biceps, tricsps och bröst! Började så klart passet med 30 minuter löpning för att värma upp! Gick jättebra förutom att jag fortfarande får ta det lite försiktigt med knät! Känner mig stark och tycker jag gjort många framsteg!!! 🙂 🙂 Men jag har låååångt kvar!! 🙂

sidangymskor

Här kommer en liten kavalkad av alla de vackar klänningarna Pernilla Wahlgren designat för höstkollektionen och jag måste säga att hon är fantastiskt duktig!!

Spetskläningen finns i tre färger lila, grå och svart, alla färger är lika fina, så det är bara att välja sin favoritfärg. Det är verkligen med denna kollektionen som det var med vårens. De tar slut väldigt fort, så ser ni en klänning ni verkligen vill ha, beställ den nu, de flesta klänningarna kommer i mitten/ slutet på oktober! Ni hittar dom HÄR20130926-003526

Denna klänning är verkligen fin, och lite längre som många efterfrågat, den är mörkblå och vit och som ni ser har ärmen en resår vid handleden vilket gör att armen blir väldigt snygg! Tyget på ärmarna är lit genomskinligt!

Twirl-printed-chiffon-dress-lookbook

Den röda klänningen skulle passa perfekt som julklänning! Superfin, alltid roligt att ha en röd klänning på jul tycker jag!

Roma-jersey-dress-lookbook

Denna klänningen är verkligen superfin och jag är kär i den, den har också fickor i sidorna som är väldigt praktiskt när man skall ha med sig sin telefon, som ni ser är även denna klänning lite längre!

Metallic-Jaquard-dress-lookbook

Denna klänning med skinnimitationsdetaljer är supersnygg!

Little-black-dress-lookbook

Denna långa vackra klänning skall vi lägga in i vår webshop, om ni vill beställa så maila mig på [email protected]

Leopard-slit-dress-lookbook

Även denna vackra klänning skall vi lägga in i vår webshop i kväll och den finns i två färgställningar!

Lily-lace-dress-lookbook

Ni hittar alla klänningar HÄR

Hoppas ni får en trevlig kväll!!

 

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Träning och fina bilder på Pernilla Wahlgrens Collection!

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Julia,

   Jag tar inte in Pernilla Wahlgrens klänningar längre. Ledsen att inte kunna hjälpa dig men du kan säkert hitta återförsäljare på deras hemsida.

   MVH
   Berith