Träningsuppföljning och sista dagen på kampanjen! 1 kommentar


Hur går det för er, gör ni framsteg eller hur känns det! När julen närmar sig så måste man bli tuff mot sig själv och hålla uppe motivationen när det oftast är så mycket saker som skall ordnas inför jul. Än en gång säger jag att se träningen som ett jobb! Man struntar inte i jobbet för att man måste fixa inför jul, alltså samma med träningen! Planera varje dag fram till jul så hinner ni träningen också, och planera in julpyssel och juklappsköp de dagar du har vilodag! Planering är hela lösningen!

Själv har jag två jultillställningar denna veckan, både måndag och tisdag, vilket innebär att jag inte hinner träna då. Därför var jag ute och sprang milen i går kväll och planerar in två vilodagar i rad mån-tis, vilket innebär att det blir träning ons-sön!

DSC08221

Träningen går bra, jag känner att jag tackvare styrketräningen har mer tryck i steget när jag kör löpning! Backar känns lättar och jag märker att jag börjar lägga på mig muskler! Men jag har långt kvar!

DSC08225

Har minskat i vikt denna vecka med endast 0,5 kg men nu är kampen mellan att behålla muskler och bli av med fett! 🙂 Jag har även minskat på ”rätt ställe” i centimeter och denna veckan har jag minskat totalt 5 cm! 🙂 Känner mig nöjd!

Nu får ni inte glömma kampanjen som pågår fram till och med klockan 23:59 i kväll med 15% på utvalda klänningar ur Pernilla Wahlgrens höstkollektion, vill ni läsa mer om detta så har ni en länk här till ett av mina inlägg om detta HÄR!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Träningsuppföljning och sista dagen på kampanjen!

 • pretty Inläggsförfattare

  Hej Anna,
  Jag blir alltid lika glad när jag får kommentarer från dig! 🙂 Du är så himla snäll! Jag skall inte minska så mycket i vikt mest lägga på mig lite muskler så var inte orolig!
  Det är bra att du tänker på vad jag sa om träning som ett jobb! Då är det lättare att realatera varför det är så viktigt! Ge aldrig upp, även om du någon dag gett efter för något annat så är ”i morgon en annan dag” ! Jag ser fram emot rapport om din träning och hur det går! Jag tror på dig Anna och vet att du klarar det! 🙂 🙂

  Kram och sköt om dig!
  Berith 🙂