Arken Hotel & Garden Spa


I dag skall jag till detta ställe på en konferens, så det blir en lång dag! Just nu har det snöat och jag borde skotta snö på vår stora uppfart, men jag tänker att det gör jag till helgen istället! 🙂

Jag vet att när jag var liten och det hade snöat ute så skottade mamma snö så fort det kommit litegrand. Så när jag nu ser mina grannar göra samma sak så tänker jag att det måste vara vuxen-poäng på det..hahhha…och så känner jag mig lite upprorisk som struntar i det! 🙂 Dessutom är det så att här i Göteborg är det sällan snön får ligga kvar! Bor man längre norr ut så förstår jag att man gör det för det är ju inte en fråga om det kommer mer snö, utan bara när!

DSC09394

I dag blir det enda dagen som det kanske inte blir någon träning, men det beror på när vi slutar! Inte av lathet utan för att hundarna måste få sitt också. Idag kommer de få följa med till butikenså dom inte blir ensamma. I vanliga fall åker jag alltid hem på lunchen för hundar kan inte vara ensamma en hel dag! Det har jag gjort sedan år 2000 då jag skaffade min första hund (om man bortser från hudnar jag hade när jag var liten) så jag är van vid att jag måste planera min dag så att jag någon gång kan åka hem mitt på dagen!

Som avslutning så visar jag en liten fin bild, längderna ni ser på bilden har vi i vår utställning och säljer ut då vi skall  skylta om hela butiken. En orange och en fuchsia som ni hittar HÄR bland REA längder i vår webshop. De är båda 3 meter breda och 3 meter långa så man kan med fördel göra två gardinlängder av varje färg! De har suttit i vår utställning i ett av våra showroom så de är som nya! Eller ni kanske hittar något annat där ni vill ha, och vi har mer i butiken!

bild111

Ha en bra onsdag och glöm inte att träna, även den där lilla promenaden gör sitt! 🙂

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.