Att göra fint!


Jag gillar att göra fint omkring mig. Gillar när allting är som jag vill ha det. Det behöver inte innebära pefektion men jag gillar ordning och reda. Däremot är jag en sådan person att om jag har ont om tid, så lägger jag t e x hellre kläderna i en hög synligt än att slänga in dom i garderoben för där vill jag att det skall vara ordning och reda.

Så under perioder när jag har ont om tid, så lägger jag kanske inte alltid tillbaka saker, men jag skulle aldrig få för mig att slänga in något någontans för att det skall se fint ut på ytan. Jag är tvärt om. Ordning och reda och hinner jag inte så lägger jag det på ett ställe så jag sedan kan sortera in det snyggt! Hur gör ni?

Sedan när jag har lite tid över på helgen så ägnar jag mig åt att piffa och göra fint för att jag helt enkelt älskar att göra det. Jag gör det inte för någon annan än för mitt eget välbefinnande!

I går när vi var på Träslövs Trädgård i Varberg så köpte jag några små saker som jag fixade med när jag kom hem.

En liten groda som fick flytta in i orangeriet. Just nu fick den göra alla luktärtorna sällskap tillsammans med den nya vasen och den söta lilla krukan som också fick en ny blomma!

Sedan planterade jag blommorna jag köpte i var sitt betonghjärta.

Att städa och sätta vackra blommor på alla bord när jag är hemma är en ren fröjd och jag sätter till och med färska blommor inte i badrummen för det är så fantastiskt när man går in där, och är det kväll så är det mysigt att även tända ett doftljus. Det finns heller ingen bättre känsla än komma upp på morgonen till ett städat hem med färska blommor i vaser!

I dag jobbar jag som vanligt! Hoppas ni får en bra måndag!

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.