Att hinna med…


Jag har semester i 4 veckor totalt då jag sparat ett par veckor som kan vara bra att ha senare. Semestern går väldigt fort och jag har nu bara en vecka kvar men jag ser inte något problem med det. För mig är semestern en tid att hinna i kapp och att försöka ta det lite lugnt. När man dessutom skaffat en liten valp så går all tid mer eller mindre till det. Men det var faktiskt meningen, så jag försöker njuta så mycket jag kan av att ha den lilla valpen som väcker mig tidigt för jag vet att denna tiden kommer aldrig igen!

Fonz6

Det är så roligt att se alla små framsteg från dag till annan! Fantastiskt att se hur Popcorn tar den lille till sig mer och mer för varje dag som går och i går fick han krypa upp bredvid Popcorn när han sov!

Jag har trots allt nästan hunnit göra klart kontoret, jag har massor av saker att ta reda på och papper att sortera men det får jag göra mellan varven när vovven sover.

Så vad försöker jag säga. Stressa inte upp er över att semestern snart är över utan se på semestern som en tid att faktiskt ha möjligheten att göra lite som du vill. Det är inte alla som har möjligheten till flera veckors semester så varför gnälla över att den snart är slut! Snart kommer rutinen in och den har också sin charm och man har helgerna ledigt (nu för tiden har jag också det) och man hinner faktiskt med en hel del på en helg också om man vill.

IMG_9607

Sommaren blev det kanske inte så mycket med men var gör det…jag njuter av att vara ledig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.