Dagens händelser, kvällens mat och lite av varje!


I dag har vi varit på stan och handlat. I förmiddags så var vädret lite svalare så vi tyckte att det var en bra dag. Vi åt lunch på stan och det blev en räksmörgås på vårt favoritställe Cappuccino och en halloncheeskake. Prova den om ni inte har gjort det, den har den perfekta syrligheten som kommer från hallonen! Mums!

Vi har även varit och handlat glass med våra gullegrisar Fonzen och Boss. De älskar glass och när det är så här fint väder tycker vi det är mysigt att ta med dom så dom också får äta glass! Hur söt är lille Boss….naaaw. Han gillar lakritsglass med chili bäst! Fonzen tycker bäst om den också men även blåbär!

När vi kom hem så gick jag raka vägen upp och bytte till träningskläder och gav mig i väg på min dagliga runda. I dag blev det en kombination av löpning och promenad så. När jag kom hem igen så gjorde jag ett antal överningar med kettlebell och vikter när jag kom hem.

Nu på kvällen gjorde vi det lätt för oss och beställde vårrullar från ”vår” Thairestaurang. Under tiden som Stefan hämtade så gjorde jag en sallad för att jag skall få i mig lite extra grönt! 🙂

I bland får man vara lat bara det är ok mat! :):) Det var faktiskt rikgit gott! 🙂

Hoppas ni får en superfin kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.